Yurary: Vi er på rette spor

18-årige Yussuf Poulsen ligner efterårets helt store gennembrud, og med 2 scoringer havde han en afgørende fod i Lyngbys sejr på 2-1 over Hobro.
Yussuf Yurary Poulsen kronede en god indsats med to scoringer, da de kongeblå søndag aften besejrede Hobro med 2-1 på Lyngby Stadion. Dermed lykkedes det for Lyngby at overføre sejrstendenserne fra DBU Pokalen til Betsafe Ligaen – et faktum, som glædede den dobbelte målscorer: ”Jeg synes overordnet, at vi spiller en god kamp og følger godt op på vores midtugekamp, hvor vi også gjorde det rigtig godt” fortalte Yussuf Poulsen efter kampen.
En af de ting som ifølge offensivspilleren lykkedes var, at få samme gejst på som i kampen mod AGF: ”Vi var rigtigt opsatte til AGF-kampen og fik også det ud af den kamp, som vi ville. Det skete oven på en periode, hvor vi ikke havde rigtigt havde resultaterne med os og måske ikke spillede det pæneste fodbold, så det var en rigtig god kamp at få med op til i dag” lyder det fra Lyngbys nummer 17, der altså blev matchvinder i dagens opgør.
Især målet til 1-0 var en flot scoring – det er dog også et mål, hvor Yussuf Poulsen sender lidt af kreditten videre til Fanol Perdedaj: ”Ved det første er det Fanol, der vender spillet midt på banen og chipper den ned dybt bag bagkæden, hvor jeg så lægger den udenom keeperen” fortæller Yussuf Poulsen, der i 2. halvleg fik muligheden for at lukke kampen og score hattrick, da han blev sendt alene igennem med gæsternes målmand Jesper Rask.
Den chance var ifølge offensivspilleren en af flere muligheder, som Lyngby havde for at lukke kampen. For selvom Hobro kom bedre med, så var Lyngby ifølge Poulsen tættere på 3-1, end Hobro var på 2-2: ”Jeg synes ikke vi bliver så nervøse. De har heller ikke så mange chancer, og tæller man sammen så tror jeg at vi har flere chancer i 2. halvleg end de har” lyder det fra Yussuf Poulsen, der kan udbygge sin målstime på lørdag, hvor Lyngby møder Brønshøj på udebane.
”Vi skal sætte os op som vi har gjort til de sidste to kampe og fortsætte det spil, vi har formået at levere. Hvis vi fortsætter med det niveau som vi har vist i de seneste to kampe, så er vi godt på rette spor” lyder det afslutningsvis fra Yussuf Poulsen, der med dagens to mål nu er oppe på seks scoringer i sæsonen.