100-kamps jubilar glad for at være i Lyngby

Lyngbys angriber Patrick Mortensen rundede søndag aften 100 kampe i den kongeblå trøje. Angriberen er fortsat glad for at være i Lyngby, hvor han føler han har udviklet sig meget.
14. spillerunde i Betsafe Ligaen bød på et markant jubilæum i Lyngby-truppen. Den 23-årige angriber Patrick Mortensen rundede 100 kampe i den kongeblå trøje og den tidligere U21-landsholdsspiller glæder sig over den foreløbige tid i Lyngby:
”Jeg synes, at det har været et godt ophold. Jeg har det rigtigt godt og jeg synes jeg har udviklet mig meget” fortæller Patrick Mortensen, der kom til Lyngby på en lejeaftale, som siden blev vekslet til en fast kontrakt. Det var tilbage i 2009 og tre år senere mener Patrick Mortensen, at han er blevet en langt bedre fodboldspiller:
”Mit spil er blevet bedre – det gælder min teknik, mit blik for spillet og når jeg har ryggen mod mål. Jeg mangler dog at score lidt flere mål. Det kunne jeg godt tænke mig, men det er også lidt svært nogle gange på grund af den måde, vi spiller på. Der får man som angriber ikke så mange chancer, så det gælder om at være skarp” lyder det fra Patrick Mortensen.
Kort efter skiftet til Lyngby fik angriberen chancen på U21-landsholdet, hvor han fik sin debut i rødt og hvidt i 2010. 7 kampe og 2 scoringer blev det til og spørgsmålet er da også, om den 23-årige angriber har mod på endnu mere i fodboldverdenen.
Fokus er dog i højeste grad på de kongeblå, og om det så bliver til en udlandsoplevelse eller flere kampe i Lyngby, det må være op til fremtiden: ” Det må fremtiden vise. Alle kan jo godt tænke sig at komme til udlandet på et tidspunkt – det er enhver drengs drøm. Men om det bliver det eller 100 kampe mere for Lyngby, det må tiden vise” afslutter Patrick Mortensen, der kan spille sin kamp nummer 101, når Lyngby søndag skal forsøge at hente tre point ude mod FC Hjørring.

Cecilie Thomsen blev kåret til Fan of the Match

Lauge Sandgrav blev kampens Man of the Match

Nederlag til FC København i sæsonpremieren

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products