Marginalerne manglede på Lyngby Stadion

100-kamps jubilaren Patrick Mortensen og manager Niels Frederiksen var enige om, at det primært var marginalerne der manglede, da de kongeblå søndag aften tabte med 0-2 til Viborg.
Lyngby forsøgte og forsøgte – men ind ville bolden ikke, da de kongeblå søndag eftermiddag tabte med 0-2 til Viborg på hjemmebane. Manager Niels Frederiksen var ikke tilfreds med resultatet, men flere facetter af spillet gjorde de kongeblå rigtigt: ”Jeg tror jeg vil sige, at jeg synes det var som vi gerne ville have det. Vi har bolden meget og vi skaber også en del chancer, men den kommer ikke over stregen” lød den umiddelbare reaktion fra Lyngby-manageren.
”Det er vel en af de kampe, hvor den bare ikke vil ind. Vi har mange halve chancer og også et par andre større muligheder. Vi skal score og det er vel det, som mangler i dag. Vi har bestemt ikke marginalerne med os” fortæller Niels Frederiksen. Det synspunkt bakkes op af angriberen Patrick Mortensen, som søndag spillede sin kamp nummer 100 for Lyngby: ”Jeg synes egentlig vi spiller en god kamp. Vi får vores ting til at fungere især i 1. halvleg, hvor vi skaber de chancer vi skal for at score. At vi ikke får scoret er vores egen skyld. Vi mangler måske den sidste skarphed i det offensive spil og det synes jeg er rigtigt ærgerligt” lød det fra Patrick Mortensen.
”Vi har fuld kontrol i første halvleg og kan vi bare score til 1-0 så ville det set rigtig godt ud. De havde nærmest ingenting og så får de et dumt mål. Jeg synes egentlig vi knokler fint videre og jeg føler ikke det slår os ud, som det måske har gjort i nogle af de andre kampe” fortæller Patrick Mortensen, der også giver lidt af kreditten til gæsterne fra Viborg:
”De bliver lidt mere defensive og tager ikke de chancer de gjorde før de kom foran. Og så står de godt bagude” afslutter Patrick Mortensen, der sammen med resten af de kongeblås spillere har FC Hjørring som næste opgave.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products