To debutanter i truppen mod formstærke HB Køge

Det er ikke mere end fem uger siden, at de kongeblå storsejrede med 5-0 på udebane mod HB Køge. Søndag eftermiddag tørner de to mandskaber sammen igen – denne gang med meget ændrede forudsætninger. Landsholdsudtagelser skaber plads til to debutanter i Lyngby-truppen.
Den 3. september blev den første kamp mellem de to Superliga-nedrykkere spillet på SEAS NVE Park i Herfølge. HB Køge kom til kampen med en skidt række af resultater, mens Lyngby kom til kampen som suverænt førerhold i ligaen. Mange forventede alligevel en tæt kamp, hvor HB Køge meget vel kunne få hul på bylden – men det blev absolut ikke tilfældet og Lyngby sejrede i fornem stil med hele 5-0.
Weekenden efter vandt Lyngby igen stort, mens HB Køge nåede et lavpunkt med et nyt 5-0-nederlag. Denne gang til Viborg. Siden da er der sket en hel del i begge lejre. HB Køge har fået ny træner og med Per Frandsen ved roret har svanerne kæmpet sig op over nedrykningsstregen og vundet de sidste tre kampe i streg – heriblandt en svær hjemmekamp mod FC Fredericia.
I Lyngby er en flot sæsonstart – desværre – blevet afløst af en mindre resultatmæssig nedtur. To nederlag til Brønshøj og FC Fredericia blev afløst af et udmærket point mod Vejle Kolding, mens det gik galt mod FC Fyn, hvor de kongeblå smed en 3-0-føring og måtte nøjes med et enkelt point.
Alle forudsætninger er derfor totalt ændrede i forhold til den første kamp. Og med en Jeppe Kjær i målhumør venter der en anderledes svær opgave for Lyngby søndag eftermiddag. De kongeblå må tilmed undvære ungdomslandsholdsspillerne Uffe Bech og Nicolai Johannesen, der er forpligtede med deres respektive landshold. Frederik Krabbe er heller ikke med på grund af karantæne. Yussuf Poulsen kommer hjem fra tur med U19-landsholdet med to mål i bagagen og indgår i truppen.
Nye i truppen er blandt andre Frederik Helstrup, Jasin Khayat samt U19-spillerne Jeppe Tverskov og Oscar Pedersen, der begge kan få debut for Lyngby.  En spiller sorteres fra truppen før kampstart, som er klokken 15.00.
Lyngbys trup mod HB Køge:
1. Nicklas Højlund, 2. Thomas Rasmussen, 3. Ryan Johnson Laursen, 4. Mathias Tauber, 5. Rasmus Nielsen, 8. Morten Karlsen, 10. Kim Aabech, 11. Patrick Mortensen, 15. Fanol Perdedaj, 16. Lukas Fernandes, 17. Yussuf Poulsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Boysen, 22. Bror Blume, 24. Frederik Heltrup, 25. Alexander Green, 29. Jasin Khayat, Oscar Pedersen, Jeppe Tverskov

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

Se produkter
Powered Voltage Emoji by Caddy