Yussuf Poulsen afgjorde U19-landskamp

Der var fuld spilletid til både Nicolai Johannesen og Yussuf Poulsen, da U19-landsholdet hentede en fortjent sejr over Litauen. Yussuf Poulsen scorede to gange og afgjorde kampen.
U19-landsholdet deltager i denne og næste uge i en stærk træningsturnering arrangeret af UEFA. Torsdag tørnede de unge talenter sammen med de kommende EM-værter fra Litauen og det blev en kamp, der blev afgjort af et sæt kongeblå fødder.
Efter en lige første halvleg, hvor danskerne havde mere end svært ved at åbne det hårdt fightende og velorganiserede litauske forsvar op, kom der mere fart over feltet i 2. halvleg. Tre minutter efter pausen satte Yussuf Poulsen Brøndby-spilleren Andrew Hjulsager i scene, men afslutningen blev blokeret.
Danmark var klart det bedste mandskab og sad på kampen. Bagude lukkede Nicolai Johannesen og forsvarskollegerne ned for Litauens offensiv og derfor var det op til de offensive kræfter, at afgøre kampen.
Og der skulle lidt kongeblå træfsikkerhed til at sikre sejren. To gode angreb i de sidste ti minutter satte Yussuf Poulsen op til to scoringer. Først efter 82 minutter, hvor Yussuf Poulsen kunne heade Danmark foran efter et godt indlæg. Og sidenhen kunne Lyngby-angriberen sætte trumf på med scoringen til 2-0 efter et fremragende dansk angreb.
Kampen var i øvrigt Yussuf Poulsens debut på U19-landsholdet. Med scoringerne er angriberen nu oppe på 8 scoringer i 31 landskampe fordelt på samtlige landshold fra U16 til U20. Nicolai Johannesen spillede sin landskamp nummer 42 og har ligeledes repræsenteret U16, U17, U18, U19 og U20-landsholdet.
Begge spillere har mulighed for endnu flere landsholdsoplevelser i den kommende weekend, hvor Danmark møder Tyrkiet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products