Frederiksen: Dybt dybt dybt skuffende

Lyngbys manager Niels Frederiksen var lige dele overrasket og skuffet over, at de kongeblå formåede at smide en tremålsføring mod FC Fyn. Frederiksen kalder det et helt unødvendigt pointtab.
Søndag eftermiddag lykkedes det for Lyngbys gæster fra FC Fyn at vende et truende 0-3-nederlag til 3-3. Det resultat behagede naturligvis ikke Lyngbys manager Niels Frederiksen, der bestemt ikke er tilfreds med sit holds præstation efter det 50-minuttermærket:
”I de første 50 minutter – måske med undtagelse af de første 10 minutter – gør vi mange ting meget fint. Vi finder generelt gode mønstre i vores boldbesiddelse og vi erobrer også mange bolde på gode steder, der giver gode omstillingsmuligheder. Men jeg skal love for, at kampen ændrer karakter – desværre primært på grund af vores egen præstation” udtaler en skuffet Niels Frederiksen og uddyber:
”Det var helt tydeligt at se, at da vi kom på 3-0 så troede vi, at vi kunne køre den hjem uden problemer. Og derfra fald vi markant i niveau i alt hvad vi foretog os. Og det var åbenbart nok til at lukke dem ind i kampen” udtaler en skuffet Niels Frederiksen, der dog også anerkender FC Fyns flotte moral og fight.
Lyngby-manageren var i 2. halvleg vidne til noget, der kunne minde op et lille kollaps, som var afgørende for kampen: ”Det var helt unødvendigt og dybt, dybt, dybt skuffende. Og at vi ved 3-1 ikke formår at stramme op var også mildest talt ærgerligt. Vi må jo snakke kampen igennem og finde ud af, hvorfor det går som det gør og lære af det” lyder det fra Lyngby-manageren.
De kongeblå får på søndag muligheden for at rejse sig. Det sker på udebane, hvor Lyngby møder HB Køge.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products