Hård skæbne for U19-holdet i Brøndby

Lyngbys U19-hold led en hård skæbne i lørdagens udekamp mod Brøndby. En flot Lyngby-indsats så længe ud til at give point, men i absolut sidste øjeblik stjal Brøndby sejren med en sen scoring til 2-1.
En god sæsonstart for U19-holdet har budt på to sejre og to uafgjorte, og lørdag eftermiddag galdt det så udekampen mod Brøndby, der traditionelt har et af landets bedste talenthold. Derfor var det to af landets bedste U19-hold, som satte hinanden i stævne og spillemæssigt slap Lyngby flot fra den opgave.
Ganske vist fik Lyngby den værst tænkelige start, da Brøndby allerede efter et enkelt minuts spil bragte sig foran med 1-0. Lyngby fik dog kæmpet sig fornemt tilbage i kampen, og da Sebastian Lassen kunne bringe balance i regnskabet midt i første halvleg, så lignede det endnu et fornuftigt Lyngby-resultat.
Anden halvleg bød på et Lyngby-hold, der flere gange viste deres talenter frem. De kongeblå talenter fik skabt flere gode chancer, og kunne vel sagtens have bragt sig foran – en løsning, der nok også havde været fortjent.
På trods af den gode indsats fik de kongeblå sig alligevel en dukkert i absolut sidste øjeblik. Brøndby slog til og med blot en enkelt spilleminut tilbage gjorde de blå-gule det til 1-2. Tiden var knap og det lykkedes ikke at komme tilbage. U19-holdet indkasserer dermed sæsonens første nederlag – en hård skæbne for de kongeblå, der dog fortsat er med i den bedste halvdel af landets bedste U19-række.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products