Hård skæbne for U19-holdet i Brøndby

Lyngbys U19-hold led en hård skæbne i lørdagens udekamp mod Brøndby. En flot Lyngby-indsats så længe ud til at give point, men i absolut sidste øjeblik stjal Brøndby sejren med en sen scoring til 2-1.
En god sæsonstart for U19-holdet har budt på to sejre og to uafgjorte, og lørdag eftermiddag galdt det så udekampen mod Brøndby, der traditionelt har et af landets bedste talenthold. Derfor var det to af landets bedste U19-hold, som satte hinanden i stævne og spillemæssigt slap Lyngby flot fra den opgave.
Ganske vist fik Lyngby den værst tænkelige start, da Brøndby allerede efter et enkelt minuts spil bragte sig foran med 1-0. Lyngby fik dog kæmpet sig fornemt tilbage i kampen, og da Sebastian Lassen kunne bringe balance i regnskabet midt i første halvleg, så lignede det endnu et fornuftigt Lyngby-resultat.
Anden halvleg bød på et Lyngby-hold, der flere gange viste deres talenter frem. De kongeblå talenter fik skabt flere gode chancer, og kunne vel sagtens have bragt sig foran – en løsning, der nok også havde været fortjent.
På trods af den gode indsats fik de kongeblå sig alligevel en dukkert i absolut sidste øjeblik. Brøndby slog til og med blot en enkelt spilleminut tilbage gjorde de blå-gule det til 1-2. Tiden var knap og det lykkedes ikke at komme tilbage. U19-holdet indkasserer dermed sæsonens første nederlag – en hård skæbne for de kongeblå, der dog fortsat er med i den bedste halvdel af landets bedste U19-række.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

Se produkter
Powered Voltage Emoji by Caddy