U17-holdet besejrede Brøndby

Lyngbys U17-hold fortsætter de gode takter fra de seneste par uger. Onsdag besejrede Søren Hermansens tropper de forsvarende danmarksmestre fra Brøndby med 2-1 på udebane.
Efter to nederlag i starten af sæsonen har U17-holdet i den grad fundet de gode takter frem på det seneste, hvor de unge talenter onsdag aften udvidede deres ubesejrede stime til 4 kampe. Efter uagjorte kampe mod Silkeborg og HB Køge samt en sejr over FC København var turen i denne uge kommet til de forsvarende U17-mestre fra Brøndby.
Første halvleg foregik med Brøndby i klart mest kontrol og boldbesiddelse. En tidlig Brøndby-føring blev udlignet af angriberen Anders Mathiesen efter 13 minutters spil, og stillingen 1-1 fik lov at køre helt til pausen. Brøndby dominerede halvlegen, men Lyngby kom langt bedre med i de sidste 45 minutter, hvor man havde flere gode chancer.
Frederik Thyssen gjorde det seks minutter efter pausen til 2-1 for Lyngby, der havde mulighederne til at øge føringen. Brøndby havde også deres tilbud, men var langt fra godt kørende i kampens anden halvdel og derfor lykkedes det for Lyngby at holde føringen helt til det sidste. Med sejren over Brøndby hopper Lyngby op på 4. pladsen i U17-ligaen.
Og som om det ikke var godt nok, så var der også gode nyheder til U17-holdets talentfulde målmand Philip Thun. Han er nemlig blevet efterudtaget til U17-landsholdet, med hvem han sammen med holdkammeraterne Viktor Guldbrandtsen og Daniel Stückler deltager på landsholdsturen til Tjekkiet, hvor der venter to træningskampe.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy