U17-holdet besejrede Brøndby

Lyngbys U17-hold fortsætter de gode takter fra de seneste par uger. Onsdag besejrede Søren Hermansens tropper de forsvarende danmarksmestre fra Brøndby med 2-1 på udebane.
Efter to nederlag i starten af sæsonen har U17-holdet i den grad fundet de gode takter frem på det seneste, hvor de unge talenter onsdag aften udvidede deres ubesejrede stime til 4 kampe. Efter uagjorte kampe mod Silkeborg og HB Køge samt en sejr over FC København var turen i denne uge kommet til de forsvarende U17-mestre fra Brøndby.
Første halvleg foregik med Brøndby i klart mest kontrol og boldbesiddelse. En tidlig Brøndby-føring blev udlignet af angriberen Anders Mathiesen efter 13 minutters spil, og stillingen 1-1 fik lov at køre helt til pausen. Brøndby dominerede halvlegen, men Lyngby kom langt bedre med i de sidste 45 minutter, hvor man havde flere gode chancer.
Frederik Thyssen gjorde det seks minutter efter pausen til 2-1 for Lyngby, der havde mulighederne til at øge føringen. Brøndby havde også deres tilbud, men var langt fra godt kørende i kampens anden halvdel og derfor lykkedes det for Lyngby at holde føringen helt til det sidste. Med sejren over Brøndby hopper Lyngby op på 4. pladsen i U17-ligaen.
Og som om det ikke var godt nok, så var der også gode nyheder til U17-holdets talentfulde målmand Philip Thun. Han er nemlig blevet efterudtaget til U17-landsholdet, med hvem han sammen med holdkammeraterne Viktor Guldbrandtsen og Daniel Stückler deltager på landsholdsturen til Tjekkiet, hvor der venter to træningskampe.