Intens fight afgjorde sagerne til slut

Lyngby fik en drømmestart og var også foran i 2. halvleg, men på en nærmest vanvittigt hektisk afslutning lykkedes det Brønshøj at komme tilbage og tilføre Lyngby sæsonens blot andet nederlag. Hjemmeholdet vandt med 3-2.
Der var på forhånd lagt op til en særdeles svær opgave for de kongeblå, der lørdag eftermiddag gæstede Tingbjerg Ground i Brønshøj. Hjemmeholdet og modstanderen fra Brønshøj var ubesejrede på hjemmebane, men det var ikke til at se i kampens indledning, hvor Lyngby kom bedst fra start. Allerede efter syv minutter kunne David Boysen bringe Lyngby foran på flot forarbejde af Jeppe Brandrup, og lige i indledningen lignede det en fortsættelse af sæsonens hidtidige flotte resultater.
Spillet på banen, som generelt ikke var specielt godt, gjorde dog, at kampen blev mere på Brønshøjs betingelser. Og det var ikke ufortjent, at Peter Ørbæk Larsen kort før pausetéen kunne udligne til 1-1. Kort efter pausen var Brønshøj igen farlige, men det offensive spil i begge ender fungrede ikke helt optimalt i 2. halvleg, hvor der var intens fight på menuen.
Det lignede en ikke unfair uafgjort på Tingbjerg Ground, men ti minutter igen skete der pludselig ting og sager. Fanol Perdedaj og Patrick Mortensen gjorde forarbejdet, og så kunne Rasmus Nielsen ekspedere Lyngby på 2-1. Og netop 2-1 ville nok have været lidt af et drømmeresultat for Lyngby – i hvert fald på forhånd.
Kort før tid var det så hjemmeholdets tilskuere, som kunne lade jublen bryde løs. Efter et sidste pres fra Brønshøj fik hjemmeholdet vendt kampen fuldstændigt på hovedet. Og med mål fra først Jesper Christjansen og siden Valon Ljuti, gav det også et direkte udslag på måltavlen.
Brønshøj vinder kampen med 3-2, men det ændrer ikke meget i toppen af Betsafe Ligaen hvor Lyngby fortsat fører.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products