Debutant i truppen mod Skive

Søndag eftermiddag går det løs igen. Lyngby er tilbage i eget hus, når de kongeblå tager imod Skive i Betsafe Ligaen. Niels Frederiksen har udtaget 18 mand, herunder nytilkomne Fanol Perdedaj, til opgøret.
Lyngby fik en fremragende start på september måned, da Betsafe Ligaens tophold mandag vandt stort over med-nedrykkerne fra HB Køge. 5-0 lød slutcifrene på og det resultat skal følges op søndag, hvor Lyngby Stadion danner rammerne om de kongeblås kamp mod Skive.
Søndagens gæster fra Skive IK har fået en ganske udmærket start på sæsonen i Betsafe Ligaen. 2 sejre, 3 uafgjorte og 2 nederlag i syv kampe placerer jyderne i midten af rækken. Skive har på vejen mod deres 9 point slået blandt andet AB og FC Hjørring, mens man har tabt til formodede tophold som Vejle Kolding og FC Vestsjælland. Kollektivet er i højsædet og med topscorer Anders Hostrup i front er der også kvalitet foran mål.
Kvalitet foran mål var præcist hvad Lyngby viste i den forgangne runde. Udekampen mod HB Køge var på forhånd udpeget som en vanskelig opgave og en kamp, hvor sydsjællænderne kunne bryde deres stime og langt om længe få deres forløsende første sejr i sæsonen – men det var langt fra tilfældet. Efter en jævnbyrdig første halvleg satte Lyngby sig totalt på opgøret, som med to scoringer fra både Patrick Mortensen og David Boysen i 2. halvleg satte trumf på og vandt med imponerende 5-0.
Lyngby-manager Niels Frederiksen må til søndagens kamp undvære to spillere, der begge har sat deres aftryk på Lyngbys sæsonstart. Midtbanespilleren Morten Karlsen er ude med karantæne, mens det offensive stortalent Uffe Bech er med U21-landsholdet. Ind i truppen kommer blandt andet nyindkøbet Fanol Perdedaj, der kan få debut mod Skive, samt Jasin Khayat, der efter et par kampe i DBU Pokalen for første gang er udtaget til en liga-kamp.
Kampen mod Skive fløjtes i gang søndag eftermiddag klokken 15.00.
Lyngbys trup mod Skive IK:
1. Nicklas Højlund, 2. Thomas Rasmussen, 3. Ryan Johnson Laursen, 4. Mathias Tauber, 5. Rasmus Nielsen, 6. Frederik Krabbe, 9. Lasse Fosgaard, 10. Kim Aabech, 11. Patrick Mortensen, 15. Fanol Perdedaj, 16. Lukas Fernandes, 17. Yussuf Poulsen, 19. Jonas Henriksen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 23. Nicolai Johannesen, 25. Alexander Green, 29. Jasin Khayat
Karantæner: 8. Morten Karlsen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products