Sejr til U17-holdet over FC København

Efter en pointmæssig svær sæsonstart fik Lyngbys U17-hold endelig sæsonens første sejr. De kongeblå vendte 0-1 til 2-1 og tre point i kampen mod FC København.
I søndags fik Lyngbys U17-hold sæsonens første point, da man fortjent hentede et uafgjort resultat ude mod Silkeborg. Allerede onsdag skulle de kongeblå så følge op på det resultat i en svær hjemmekamp mod FC København.´
Første halvleg var forholdsvis chancefattig. Begge mandskaber brugte meget tid på at se hinanden an. FC København har fået en udmærket start, men det var tydeligt at der var respekt for modstanderen. De manglede chancer udmøntede sig også i scoren ved pausen: 0-0.
I 2. halvleg startede FCK bedst og fik lagt et lille tryk på værterne. Det lugtede efterhånden lidt af en scoring til FCK og omtrent midt i halvlegen kom gæsterne så foran, hvilket nok ikke var helt ufortjent på det tidspunkt. Herefter forsøgte Lyngby at jagte det udlignende mål, men de kongeblå havde svært ved at blive rigtigt farlige.
Mod slutningen forsøgte U17-træner Søren Hermansen sig med et par rokeringer og taktiske ændringer – og det gav med det samme pote. Med lidt over ti minutter tilbage var stillingen fortsat 0-1 – men da kampen blev fløjtet af, havde Lyngby leveret en fremragende afslutning og snuppet sejren.
Daniel Stuckler scorede to særdeles flotte mål og de afgjorde kampen til hjemmeholdets fordel. Lyngby vinder 2-1 og FC København og hopper op på 10. pladsen i U17-ligaen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

Se produkter
Powered Voltage Emoji by Caddy