Gode U-resultater i Silkeborg

Lyngbys to bedste elite-u-hold slap rigtig godt fra turen til Silkeborg søndag eftermiddag. De unge talenter vendte hjem med fire point i bagagen efter en 1-0-sejr til U19 og uafgjort 1-1 for U17.
Lyngbys U17- og U19-hold gæstede søndag Silkeborg, hvor Søholt Idrætspark dannede rammerne om kampe i U17- og U19-ligaen. U17-holdet fik ved den lejlighed sæsonens første point, da de spillede uafgjort 1-1 efter en god indsats.
De kongeblå bragte sig lynhurtigt foran ved Adnan Mohammed, der viste vejen efter blot et enkelt spilleminut. Lyngby viste kampen igennem et godt krigerhjerte og forsvarede føringen forbilledligt. Silkeborg fik ellers fodboldens største chance, da målmand Philip Thun begik straffespark i 1. halvleg.
Den danske u-landsholdsmålmand viste dog sit talent ved selv at redde straffesparket med en fornem dobbeltredning. Silkeborg fik udlignet efter 12 minutter af 2. halvleg, og resten af kampen var der chancer i begge ender. Ingen af holdene formåede dog at score, og dermed fik U17-holdet sæsonens første point.
U19-holdet fortsatte deres fornemme start ved at vinde 1-0 på mål af Jabar Sharza. Lyngby spillede en fornuftig kamp og kom frem til en del afslutninger – dog manglede man den sidste kvalitet i afslutningerne, hvorfor sejren kun blev på et enkelt mål.
Silkeborg stod kampen igennem relativt lavt på banen, hvilket voldte Lyngby visse problemer. 1-0-sejren kan der dog ikke pilles ved, og det glæder U19-træner Thomas Vest Hansen: "Jeg synes vi spiller en fornuftig kamp og vi er lykkelige for, at have fået en så god start. Vi er fortsat ubesejrede og har kun lukket 1 mål ind, så det er vi glade for".
U17-træner Søren Hermansen var også tilfreds med sine drenge, der endelig fik høstet lidt af frugterne efter et par kampe, hvor det ikke helt er gået de kongeblås vej: "Det er selvfølgelig ærgerligt, når man er foran, men alt i alt var det et fair resultat i en rimelig lige kamp" fortæller Søren Hermansen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products