Sidste chance for at købe billet til Lyngby-festen

Lyngby-Festen er live-musik, dans, underholdning og god mad i Lyngby-regi. Med andre ord er det årets fest i postnummer 2800 og DU har mulighed for at komme med. Sidste chance for at købe billet er fredag kl. 15.00
I 2011 genopstod Lyngby-Festen efter mange års pause og 750 mennesker i Lyngby-hallen gjorde festen udsolgt. Brd. Olsen var det helt store navn på plakaten ved den lejlighed og arrangørerne fik lutter positive tilbagemeldinger, hvorfor succesen naturligvis gentages i 2012.
I år er Dodo & the Dodos hovednavn, der spiller til festen sammen med blandt andre det lokale band M.O.M., der har den talentfulde sangerinde Sammy Gomez Garay i front. I kombination med den canadiskfødte guitarist Magnus Anassis bliver der spillet alt fra 50’erne og op til 90’erne, så der bliver rig mulighed for at få danset til dine favoritnumre.
Datoen for festen er lørdag den 1. september med indgang fra kl. 18.00. Billetprisen er 399 kr. pr. person, hvilket inkluderer en 3-retters buffet samt kaffe og kage. Det er muligt at bestille eget bord og disse sælges enten som otte eller 16-personers borde.
Billetsalget slutter fredag eftermiddag, så det er således ved at være sidste chance, hvis du skal med til årets fest. Billetter skal købes inden fredag kl. 15.00 i cafeteriet ved Lyngby Svømmehal. Åbningstiderne er torsdag og fredag fra 10-20.

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

U17-pokalfinaleoptakt med Younes Pedersen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products