Yussuf Poulsen: Tager det fra kamp til kamp

Den 18-årige Lyngby-angriber Yussuf Yurary Poulsen har på relativt kort tid grebet chancen og spillet sig ind i varmen hos manager Niels Frederiksen. Et par gode præstationer har belønnet landsholdsangriberen med flere pladser i startopstillingen – heriblandt søndag eftermiddag, hvor de kongeblå spillede uafgjort med Hobro.
I det opgør leverede Yussuf Poulsen en rigtig fin præstation. Alligevel var han ikke tilfreds efter kampen i søndags, der som bekendt sluttede 0-0: ”Man skal aldrig være tilfreds med ikke at vinde på hjemmebane. Jeg skulle nok have scoret en enkelt mod Hobro, men sådan er det jo nogen gange” lyder det roligt fra offensivspilleren.
Yussuf Poulsen fik allerede i 2011 debut for Lyngby i Superligaen, da han blev skiftet ind mod AC Horsens. Fem kampe som indskifter i Superligaen blev det til, og i indeværende sæson er startpladserne så kommet, men det får dog ikke Yussuf Poulsen til at miste jordforbindelsen: ”Jeg tager det lidt fra kamp til kamp og det er jo gået okay indtil videre. Jeg synes jeg har spillet ret godt og det er dejligt at mærke, at Niels har tillid til mig” lyder det ydmygt fra Yussuf Poulsen.
Målsætningen er foreløbigt klar for Yussuf Poulsen: Betsafe Liga-minutter i benene og så udvikle sig til en nøglespiller på Niels Frederiksens hold: ”Målet er at spille sig fast ind og få en stamplads på holdet. Det er det jeg sigter efter” fortæller Yussuf Poulsen.
Går en stor fremtid i møde
At der i Lyngby er store forhåbninger til angriberen kan der ikke herske nogen tvivl om. Manager Niels Frederiksen er glad for, at Yussuf Poulsen har fået så god en start: ”Vi har længe vist, at Yussuf er i besiddelse af et stort potentiale. Han har en enorm energi og er meget opportunistisk, hvilket gør ham til en evig trussel for modstanderne. Samtidig er han både hurtig, stor og stærk. Den kombination ses ikke ret ofte hos offensive spillere – og det gør ham til en uhyre interessant herre” fortæller Niels Frederiksen, der dog ikke havde regnet med at se Yussuf Poulsen snuppe en hovedrolle fra starten:
”Jeg har været positivt overrasket over det aftryk, som Yussuf allerede har formået at sætte på Betsafe holdet i kampene. Målt i forhold til spilletiden er han den spiller, som er brudt igennem modstandernes forsvarslinje fleste gange i holdet 5 første kampe” lyder det fra Niels Frederiksen, der også glæder sig til at følge angriberen udvikling fremover:
”Yussuf er samtidig lærevillig og ydmyg og ved godt, at flere af de tekniske færdigheder som eksempelvis afslutninger, indlæg og førsteberøringerne fortsat skal forbedres. Med hans nuværende niveau og træningsiver er jeg sikker på, at han går en stor fremtid i møde” udtaler Niels Frederiksen.
Yussuf Poulsen og resten af Lyngby-truppen møder søndag eftermiddag Viborg på hjemmebane.

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products