Lyngby Boldklub præsenterer Back to Back

På søndag er det ikke blot fodbold af høj kvalitet, som Lyngby Boldklub kan tilbyde publikum på Lyngby Stadion. Det populære 80'er-band Back to Back med Morten Remar i front underholder publikum i pausen af opgøret mellem Lyngby og Viborg FF.
Bookingen af Morten Remars populære band er blot et af mange nye tiltag, der skal gøre det lidt sjovere og mere attraktivt, at tilbringe søndag eftermiddag på Lyngby Stadion. Publikum har allerede taget godt imod børneboden og de musiske tilbud, som allerede har lagt vejen forbi Lyngby Stadion.
Back to Back blev dannet tilbage i midten af 80'erne og udsendte en regulær landeplage i 1989, hvor nummer "Jonathan" storhittede landet over. Vi glæder os til at byde Back to Back velkommen på Lyngby Stadion og vi håber, at se rigtig mange fans på lægterne, så de kongeblå spillere kan få al den støtte, de skal bruge i den svære hjemmekamp mod Viborg.
Kampen mellem Lyngby og Viborg spilles søndag klokken 13.00 – portene til Lyngby Stadion åbnes imidlertid allerede klokken 12.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop