U-holdene hentede tre point i Aalborg

I weekenden var Lyngbys to bedste U-hold i aktion mod AaB i henholdsvis U17- og U19-ligaen. Resultaterne flaskede sig således, at de kongeblå vente hjem med tre point i bagagen. U19-holdet besejrede nemlig nordjyderne på to mål af Jabar Sharza.
Lørdag eftermiddag var Lyngbys U17- og U19-hold i aktion mod AaB. Første hold i ilden var U17-holdet, der spillede sin første kamp i den nye sæson. De kongeblå startede ganske fornuftigt og spillede lige op med hjemmeholdet.
Efter lidt over et kvarters spil bragte nordjyderne sig på 1-0 og fra det punkt af, var det op ad bakke. AaB gik op i gear og med scoringen til 2-0 efter 22 minutter så det svært ud for Lyngby. De kongeblå kom aldrig tilbage i opgøret og tabte med 0-5.
U19-holdet formåede derimod at hente sæsonens første sejr og dermed er de unge spillere ubesejrede efter to kampe. En chancefattig første halvleg sluttede 0-0, men i 2. halvleg satte Lyngby sig på tingene og vandt fuldt fortjent.
Det blev kantspilleren Jabar Sharza, der fik helterollen for det unge mandskab. Med et kvarter tilbage bragte han Lyngby på 1-0 og få minutter efter satte han også sidste fod på 2-0-scoringen, der blev kampens sidste.
U19-holdet kan fortsætte den fine start på lørdag den 25. august, hvor AGF kommer på besøg på Lyngby Stadion. Samme dag får U17-holdet mulighed for at rejse sig – også deres modstander er AGF.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy