Ærgerlig Frederiksen tilfreds med enkelte facetter

Lyngby-manager Niels Frederiksen var egentlig godt tilfreds med dele af spillet, da de kongeblå søndag eftermiddag spillede 0-0 med Hobro. Manageren ærgrer sig over, at Lyngby ikke fik puttet den ind.
Lyngby spillede søndag 0-0 med Hobro i 5. runde af Betsafe Ligaen – et resultat, der ikke helt afspejlede spilfordelingen på banen, hvor de kongeblå i store perioder var dominerende mod et godt fightende Hobro-hold, der flere gange formåede at volde Lyngby problemer.
Selvom Lyngby-manager Niels Frederiksen naturligvis helst havde stået som vinder, så er han alligevel fint tilfreds med spillet i store perioder af kampen: ”Der er mange facetter vi er godt tilfredse med. Vi havde aftalt inden kampen, at vi skulle finde de rum, der var på kanterne og i midten af banen. Og dem synes jeg egentlig vi finder godt” fortalte Frederiksen efter kampen.
Lyngbys største problem var skarpheden i den sidste aktion. Den kan meget vel have kostet sejren og det ærgrer hele holdet: ”Så er der det malurt i bægeret med, at vi ikke er dygtige nok til den sidste dybe stikning og indlæg. Derfor kommer der ikke de store åbne chancer og vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi ikke får kvalitet nok i den del af spillet” lyder det fra Lyngby-manageren.
Niels Frederiksen vil dog også minde om, at der også var en meget konkret grund til, at det aldrig rigtigt blev den resultatmæssige fest, som spillere, trænere og fans havde håbet på. Og grunden, den hedder Hobro: ”Jeg synes også vi skal give cadeau til Hobro, for jeg synes de gør det godt. De spiller meget simpelt og det er de helt afklarede med. De gjorde det svært for os” forklarer Niels Frederiksen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products