Lyngby-Festen nærmer sig – husk at købe billet

Lyngby-Festen er live-musik, dans, underholdning og god mad i Lyngby-regi. Med andre ord er det årets fest i postnummer 2800 og DU har mulighed for at komme med. I 2011 genopstod Lyngby-Festen efter mange års pause og 750 mennesker i Lyngby-hallen gjorde festen udsolgt. Brd. Olsen var det helt store navn på plakaten ved den lejlighed og arrangørerne fik lutter positive tilbagemeldinger, hvorfor succesen naturligvis gentages i 2012.
I år er Dodo & the Dodos hovednavn, der spiller til festen sammen med blandt andre det lokale band M.O.M., der har den talentfulde sangerinde Sammy Gomez Garay i front. I kombination med den canadiskfødte guitarist Magnus Anassis bliver der spillet alt fra 50’erne og op til 90’erne, så der bliver rig mulighed for at få danset til dine favoritnumre.
Datoen for festen er lørdag den 1. september med indgang fra kl. 18.00. Billetprisen er 399 kr. pr. person, hvilket inkluderer en 3-retters buffet samt kaffe og kage. Det er muligt at bestille eget bord og disse sælges enten som otte eller 16-personers borde.
Billetsalget startede i maj og foregår fra cafeteriet ved Lyngby Svømmehal i dettes åbningstider, som er mandag kl. 15-20, tirsdag-fredag kl. 10-20 samt lørdag og søndag kl. 10-15. Aldersgrænsen er 18 år. Du kan løbende læse mere om festen på Lyngby Boldklubs hjemmeside samt i Det Grønne Område

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products