Uffe Bech glad for sejren og den gode første halvleg

Lyngbys offensive stortalent var efter sejren over FC Fyn glad for, at det trods alt lykkedes for Lyngby at holde FC Fyn fra at få point.
Unge Uffe Manich Bech var med en scoring og en assist en central figur i sæsonpremieren, hvor de lykkedes Lyngby at afværge et potentielt comeback og hente en 3-2-sejr over FC Fyn. Patrick Mortensen gjorde sig selv til dobbelt målscorer i kampen – blandt andet takket være et oplæg fra den unge kantspiller Uffe Bech, der i 2. halvleg også bragte sig selv på tavlen.
Uffe Bech var efter kampen en træt, men lettet og glad fodboldspiller, som mente at sejren var fuldt fortjent: ” Det var dejligt med en sejr og jeg synes vi spiller en rigtig god første halvleg” lød den umiddelbare reaktion fra den populære kantspiller, som med sit indlæg til Patrick Mortensens 2-0-mål havde en stor aktie i første halvlegs resultat.
2. halvleg blev ikke helt lige så stor en Lyngby-oplevelse som den første halvdel. Godt nok lykkedes det Uffe Bech at bringe Lyngby på 3-0, inden FC Fyn kom tilbage i kampen – stort set uden at have haft en chance, hvis man spørger Lyngbys målscorer til 3-0: ” Jeg synes egentlig også vi kommer godt ud til 2. halvleg inden de scorer ud af ingenting og får to rigtig tynde straffespark. Vi holder den heldigvis til sidst, så det var dejligt at starte sæsonen med en sejr og det var fedt at få scoret” fortalte Uffe Bech efter opgøret.
Uffe Bech og resten af Lyngby-truppen skal i ilden igen i næste weekend, hvor sæsonens første nabo-opgør mod AB spilles på Gladsaxe Stadion. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products