Niels Frederiksen roser spillerne efter en flot indledning

Lyngbys manager Niels Frederiksen var efter kampen begejstret for de første 70 minutter og mente i øvrigt, at sejren var fuldt fortjent.
Lyngby besejrede i dag FC Fyn i de kongeblås åbningskamp i Betsafe Ligaen. Manager Niels Frederiksen kunne se sit hold levere en rigtig fin præstation i kampens første 60-70 minutter og det er især den periode, som manageren har valgt at fokusere på efter kampen:
"Jeg synes vi spiller fremragende de første knap 70 minutter og vi kunne vel have ført med en fire-fem mål på det tidspunkt. Vi spiller rigtig rigtig fint" lød det fra Niels Frederiksen efter opgøret, der blev vundet med 3-2.
Lyngby havde imidlertid været foran med 3-0 og derfor var der en lille smule malurt i bægret – også hos Lyngby-manageren, der dog fastholder, at de kongeblå spillede en rigtig flot første time: "Jeg er selvfølgelig ked af det sidste kvarter, og det skal vi naturligvis kigge på. Men jeg vil lade det positive ved de første godt 70 minutter skinne igennem" forklarede Niels Frederiksen.
Lyngby-manageren var især tilfredse med, at det taktiske oplæg blev fulgt og at det var med til at nedbryde FC Fyn fra kampens start. Derfor var der også ros til spillerne: "Vi gjorde præcis hvad vi havde aftalt og fik sat vores backs og kanter godt i scene. Jeg synes vi er deciderede uheldige med ikke at være foran med mere" fortalte Niels Frederiksen efter kampen.
Lyngbys næste opgave er lokalopgøret mod AB på næste søndag.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop