Mortensen: Super start

Lyngbys dobbelte målscorer Patrick Mortensen var lettet over, at det på trods af en spændende afslutning lykkedes for de kongeblå at få den start på sæsonen, som de havde ønsket.
Med to scoringer indenfor de første seks minutter var Patrick Mortensen nok den spiller, som fik den allerbedste sæsonstart i hele Betsafe Ligaen. Angriberen viste skarpheden efter to indlæg fra højre side, hvor først Uffe Bech og siden Jeppe Brandrup satte den høje forward op til scoring.
Efter kampen var Mortensen tilfreds med sejren og sin egen indsats i kampen: ”Jeg synes vi spiller godt og kommer frem til de chancer, som vi skal bruge for at lukke kampen. Det var dejligt at få scoret to fra starten af kampen” fortalte Patrick Mortensen efter kampen.
Sejren kom i hus ovenpå 60-70 gode Lyngby-minutter, hvor de kongeblå viste, at de var en klasse over FC Fyn. Gæsterne kom dog tilbage i opgøret og skabte spænding mod slutningen og det ærgrer Lyngby-angriberen: ”Det ene straffespark er måske lidt tyndt, men det er ærgerligt og for dårligt af os, at vi giver dem chancen for at komme tilbage” lyder det fra Patrick Mortensen, der dog vælger at fokusere på de gode ting:
”Jeg synes vi spiller 70 supergode minutter og i forhold til træningskampene får vi også skabt en del chancer. Det var en fortjent sejr” var konklusionen fra Lyngby-angriberen, der forhåbentlig også får snøret mål-støvlerne ordentligt, når sæsonens andet opgør spilles på næste søndag mod AB på udebane.