Frederiksen om oprykningschancer: 'Mange om buddet'

Lyngbys manager Niels Frederiksen kom til lørdagens Kick-Off-Arrangement med et par enkelte afsløringer om de kongeblås planer for den kommende sæson. Lyngby skal spille med i toppen, men ikke sætte alt på et bræt lyder det.
Et velbesøgt Kick-Off-Arrangement i Juul&Nielsen Loungen markerede lørdag, at sæsonen er snublende nær. Manager Niels Frederiksen kunne berette om ambitiøse planer for den kommende sæson: ”Jeg synes vi har et rigtig fint hold med mange dygtige spillere. Vi har et af de bedste hold i rækken, når vi alene kigger på truppen, så vi har store forventninger til den kommende sæson” startede Niels Frederiksen ud.
En stærk Betsafe Liga gør det imidlertid svært at spå om, hvilke hold der i sidste ende indløser billet til Superligaen: ”Der er en fire, fem, måske endda seks hold, som gerne vil rykke op. Man skal passe på med at tro, at alt kommer af sig selv og at man bare vinder alle kampene. Jeg synes ikke det er særlig smart at melde ud, at vi bare skal rykke op – det plejer i hvert fald ikke at være særlig smart” fortalte Lyngby-manageren.
Omstillingen fra Superliga til Betsafe Liga er ligeledes et område, som de kongeblå har fokuseret på. Også i Betsafe Ligaen er der stor forskel på forholdene til kampene: ” Først og fremmest er det vigtigt, at vi, når vi spiller på hjemmebane, har en masse opbakning fra lægterne. Derefter er det naturligvis en udfordring, at man den ene weekend spiller på et moderne stadion foran 6.000 mennesker i Viborg og den næste uge spiller for et par hundrede i Skive. Der skal man have hovedet med, men den udfordring er der mange andre hold, der har klaret. Og hvis man ikke klarer den så er man ikke professionel nok” lød det fra Niels Frederiksen.
Talenterne mere til rådighed
I forhold til truppen er der kommet et par nye navne. Langt de fleste tilgange er dog fra egne rækker, hvor flere unge spillere nu kan hellige sig fodboldkarrieren: ”Blandt de nye er jo Ingo, Jasin og Frederik Gytkjær, og så er der jo også Frederik Helstrup, Nicolai Johannesen, Bror, Uffe Bech og Ryan – det er jo navne, som I kender allerede, men der er nu blevet færdige med deres skole, så de er med på fuld tid nu” fortæller Niels Frederiksen.
De kongeblå har i sommerpausen også sagt farvel til Emil Larsen og Anders Christiansen – det er navne, som Niels Frederiksen naturligvis gerne havde beholdt, men omvendt har transferindtægterne lunet i Lyngbys kasse: ”Det er selvfølgelig lidt med blødende hjerte, at vi har sagt farvel til dem. Men mellem os, så har vi tjent en hel del millioner på at sælge lige præcis de to spillere. Vi er en talentfabrik, så vi skal blandt andet leve af de salg” forklarede Niels Frederiksen, der af publikum blev spurgt ind til, hvad pengene skal gå til:
”Hvis vores spillersalg giver et overskud, så vil vi da bruge de penge vi får ind. Udgangspunktet er jo naturligvis, at kan vi holde på en ung spiller et ekstra år eller to mere, så gør vi det. Vi har igennem de sidste par år opprioriteret vores talentarbejde med de helt unge spillere. Effekten af det arbejde kan vi først måle om en fem-seks år, når spillerne er ved at være klar til at løbe ind på stadion, men det er noget vi bruger en del penge på” sagde Niels Frederiksen, der sender sit hold på banen til sæsonåbneren mod FC Fyn i morgen.

Michael Opoku skal til U19 EM

Velspillet 4-0-sejr i sidste test

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products