Johannesen på tavlen i ny sejr ved Milk Cup

Nicolai Johannesen scorede kampens første mål, da det danske U20-landshold mandag aften spillede sig i finalen ved Milk Cup i Nordirland.
Det danske U20-landshold er i disse dage i Nordirland, hvor man deltager i den traditionsrige turnering "Milk Cup". Danskerne, der er forsvarende mestre i turneringen, åbnede med en sejr over USA og mandag aften skulle man så forsøge at spille sig i finalen i kampen mod Chile.
Både Nicolai Johannesen og Yussuf Poulsen er med i landsholdstruppen til turneringen og begge var med fra start – nøjagtigt som de var det i den første kamp mod USA. Og denne gang var det med Lyngby-spillerne i absolut fokus.
Kampen var nemlig ikke mere end et par minutter gammel, da bolden dumpede ned for fødderne af Nicolai Johannesen efter et hjørnespark. Lyngby-forsvareren skulle ikke bruge meget betænkningstid og sparkede resolut Danmark på 1-0.
En flot halvleg af danskerne blev rundet af med målet til 2-0 og dermed en super start på en svær kamp. Chilenerne var særdeles aggressive og deres høje pres, lynhurtige omstillinger og tekniske spil var – helt som forventet – af høj kvalitet.
I 2. halvleg måtte danskerne fighte for at holde sejren hjem. Chile kom på 1-2 og med en udvisning til Danmarks Mads Nielsen var der pludselig ekstra tryk på kedlerne. En hektisk afslutning med et chilensk spark på overliggeren, et rødt kort til Chile og seks minutters tillægstid afsluttede opgøret, hvor der ikke blev scoret yderligere.
Nicolai Johannesen spillede hele kampen for Danmark, der i finalen ved Milk Cup på torsdag møder Mexico – og det er en opgave, som U20-landstræner Morten Wieghorst ser frem til: "Det er meget positivt for spillerne at komme op mod de forskellige spillestile, det er helt sikkert noget, der udvikler dem. Jeg forventer et godt mexicansk hold, som i deres første kamp slog U20 VM-værterne fra Tyrkiet med 5-0, så det bliver uden tvivl spændende" lød det fra Morten Wieghorst, der dog også nåede at glæde sig over sejren over Chile:
"Det betyder rigtig meget for denne gruppe af spillere, og også måden vi gør det på. Især første halvleg er noget, vi alle er glade og stolte over" fortalte landstræneren til DBUs hjemmeside. Finalen mellem Danmark og Mexico spilles på torsdag.