Lyngby fik ørerne i Hansa-maskinen

Onsdag morgen tog A-truppen afsted på træningslejr i det nordtyske, og allerede onsdag aften stod den på første træningskamp, mod FC Hansa Rostock.
De sommerlige temperaturer med næsten 25 grader, var en flot ramme omkring træningskampen som blev overværet af ca. 1.300 tilskuere i Rostock. Og lad det være sagt med det samme, der stod Hansa Rostock på spillet fra start til slut. Der var såeldes kun spillet 15 minutter af kampen, da Hansa Rostock bragte sig i front med 1-0 da højrebacken gik med i et overlap, og fik sendt et godt indlæg ind i feltet som Lucas Albecht kunne sende ind bag en chanceløs Nicklas Højlund i Lyngbymålet. Bare tre minutter senere var Johan Plat alene igennem mod Højlund, og igen blev resultatet det samme, og så var de i dagens anledning sortblusede Lyngbyspillere bagud med 2-0.
Kort før uret rundende den halve time var den gal igen, og denne gang var Edisson Jordanov der med et flot chip ind i feltet, fandt Julien Humbert der sikkert gjorde det til stillingen 3-0 til de blå og hvidstribede tyskere.
35 minutter skulle der gå, inden Lyngbymanskabet første gang blev rigtigt farlige, da Emil Larsen trykkede af fra kanten af feltet, men heldet var ikke med Lyngby kantspilleren, da afslutningen ramte ydersiden af stolpen. På det efterfølgende angreb sendte Denis Berger et godt indlæg ind i feltet, hvor Lucas Albrecht kom højere end sin oppasser, og så stod det 4-0 til hjemmeholdet.
Anden halvleg blev en lidt roligere affære, og selvom tyskerne to gange i løbet af de første 15 minutter havde store chancer til først Mendy der forsøgte sig med et godt hovedstød, som dog blev klaret af Højlund i Lyngby målet, som få minutter senere igen var i redningsmandens rolle da han klarede en en mod en situation med Ondrej Smetana der forsøgte at afdrible ham.
Samme Smetana var dog på spil igen efter 64 minutter spil, og her var han mere sikker i sin afslutning efter et hjørnespark, da han sendte bolden i mål til slutresultatet 5-0 til tyskerne.
Efter kampen havde Manager Niels Frederiksen følgende kommentarer til opgøret: "Det var en lærerig oplevelse at møde et rigtig godt tysk hold. Vi spillede mod et hold der var aggresive i presset og stod højt på banen, hvilket gjorde at vi lavede mange fejl, der gav dem nogen lette mål. Vi fandt virkelig ud af, hvor vigtigt det er, at man skal være mentalt klar, når man møder et hold der spiller så aggresivt.
Næste træningskamp er allerede torsdag aften.
FC Hansa Rostock – Lyngby BK 5-0 (4-0)
1-0 – Lucas Albrecht (15.)
2-0 – Johan Plat (18.)
3-0 – Julien Humbert (27.)
4-0 – Lucas Albrecht (35.)
5-0 – Ondrej Smetana (64.)
Startopstilling:
Nicklas Højlund
Jeppe Brandrup
Mathias Tauber
Frederik Krabbe
Thomas Rasmussen <> 60
Rasmus Nielsen
AC <> 70
Emil Larsen
Jonas Henriksen <> 60
Patrick Mortensen
Rajko Lekic <> 60
Indskiftet:
Kim Aabech <> 60
David Boysen <> 60
Frederik Helstrup  <> 60
Alexander Green <> 70

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products