Nye Lyngby-trøjer offentliggøres mandag

Lyngby Boldklub, Adidas og Unisport vil mandag klokken 12 afsløre de kongeblås trøjer til den kommende sæson i Betsafe Ligaen. Følg med her på sitet og på Facebook!
Den kommende sæson byder på flere nye tiltag i Lyngby Boldklub. En af de mest åbenlyse er klubbens nye samarbejde med Unisport og Adidas, der blandt andet betyder at de kongeblå skal spille i trøjer fra den tyske sportsgigant efter sommerferien.
På mandag den 2. juli klokken 12.00 vil Adidas, Unisport og Lyngby Boldklub afsløre hvilke trøjer, de kongeblå skal spille i efter sommerferien. Det er naturligvis ikke nogen overraskelse, at hjemmebanetrøjen bærer de kongeblå farver – alligevel er offentliggørelsen af trøjerne mødt med masser af spænding, især blandt klubbens fans og samarbejdspartnere.
Der vil i alt blive offentliggjort fire trøjer – Lyngbys hjemmebanetrøje, udebanetrøje, en tredjetrøje samt målmandstrøje. Fra på mandag klokken 12 er det altså muligt at se den nye trøje både her på siden og på Facebook. I øvrigt kan det fortælles, at første gang trøjerne kommer i brug er på den lille Tysklands-afstikker i næste uge, hvor Lyngby over to dage møder først Hansa Rostock og siden TSG Neustrelitz.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy