Helstrup dobbelt målscorer for U19-landsholdet

Det danske U19-landshold fik en super start på EM-kvalifikationen, da landsholdet, med Uffe Bech og Frederik Helstrup i startopstillingen, besejrede Cypern med 6-2. Helstrup blev dobbelt målscorer.
Danmarks U19-landshold er i gang med EM-kvalifikationens afgørende runde og den blev sparket i gang onsdag, da Danmark mødte Cypern i Gladsaxe. Med i startopstillingen var Lyngbys forsvarsspiller Frederik Helstrup samt offensivspilleren Uffe Bech, mens Lyngbys målmand Lukas Fernandes tog plads på bænken fra start. Og det blev en eftermiddag, hvor Lyngby-spillerne stjal showet.
Allerede efter fem minutters spil kom Danmark foran, da et hjørnespark fik lov at passere hele vejen til Frederik Helstrup, der upresset kunne sætte indersiden på og bringe Danmark foran med 1-0. Målet var i øvrigt Helstrups første i landsholdstrøjen, men der var endnu mere i vente fra den talentfulde Lyngby-forsvarer.
Først var det dog en tidligere og nuværende holdkammerat, som stjal fokus. HSV-spilleren Christian Nørgaard, der skiftede fra Lyngby til Hamborg i vinterpausen, testede den cypriotiske keeper med flere gode aktioner og kort før pausen var det så Uffe Bech, der stjal fokus. Stortalentet modtog en dyb stikning og sendte sikkert Danmark på 2-0 med sin 13. landsholdsscoring.
Cypern kom langt bedre med i 2. halvleg og fik med reduceringer til både 2-1 og 3-2 skabt masser af spænding i opgøret. Efter 66 minutters spil kom afgørelsen imidlertid og endnu engang var det Frederik Helstrup, som stod bag scoringen. Et hjørnespark fandt frem til Lyngby-forsvareren og han afgjorde kampen med målet til 4-2. Viktor Fischer gjorde sidenhen Helstrup kunsten efter, da han scorede kampens sidste to scoringer.
Næste opgave for Helstrup, Bech, Fernandes og co. er allerede på fredag, hvor Danmark spiller mod Tyrkiet på Brøndby Stadion.

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products