Lyngby øl

Produktet vil kunne afhentes på kontoret hverdage mellem 10.00 – 15.00 – Det er ikke muligt at sende Lyngby Pilsner med levering)

33 cl.
4,6 % alkohol

En gylden pilsner præget af milde maltaromaer med et diskret krydret humleindslag, brygget på Nørrebro Bryghus.
Smagen er rund og let fyldig uden påtrængende bitterhed og dufter af frisk humle.

Lyngby Pilsner er økologisk certificeret og med EU økologi mærke.

Ingredienser: Bygmalt, humle og gær.

Prisen er inkl. pant.

Lyngby Pilsner sendes ikke, de skal afhentes på Lyngby Stadion.

Det er ikke tilladt at sælge alkohol til unge under 16 år.
Derfor er ansatte i Lyngby Boldklub forpligtiget til at spørge efter og se gyldigt billed-ID på personen, der henter pilsnerne, hvis vi er det mindste i tvivl om køberens alder.
Lyngby Booldklub udleverer ikke alkohol til unge, som ikke kan fremvise gyldigt billed-id.
Gyldigt billed-id kan fx være et pas, et kørekort, eller det særlige unge-ID, som unge, fra de er 16 år, kan købe hos kommunen.

105 DKK343 DKK

Ryd