Champagne

I tæt samarbejde med Kira Milan fra ChampagneUniverset er denne champagne nøje udvalgt til at forkæle de kongeblå ganer.

En skøn champagne, der egner sig til aperitif og lette retter, og rammer det brede publikum.
Den har fået god feedback gennem tiden til diverse smagninger.

Sødme: Dosage 11g/L, dvs den ‘søde’ ende af BRUT kategorien. Dog ikke helt så sød som jubilæumschampagnen.
Blot til sammenligning er de fleste champagner på markedet 7-9 g – så denne på 11g er derved lidt sødere.

Det er ikke tilladt at sælge alkohol til unge under 16 år.
Derfor er ansatte i Lyngby Boldklub forpligtiget til at spørge efter og se gyldigt billed-ID på personen, der henter champagnen, hvis vi er det mindste i tvivl om køberens alder.
Lyngby Booldklub udleverer ikke alkohol til unge, som ikke kan fremvise gyldigt billed-id.

Dette er en afhentningsvare, dvs at vi pakker din ordre til afhentning i Klubhuset.
Vi skriver til dig, når ordren står klar.

349 DKK1,900 DKK

Ryd

Vaskeanvisning og size guide

Champagnen tåler ikke opvask.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME