Champagne

I tæt samarbejde med Kira Milan fra ChampagneUniverset er denne champagne nøje udvalgt til at forkæle de kongeblå ganer.

En skøn champagne, der egner sig til aperitif med salte chips og lette retter, grønt og hvidt kød.
Champagnen rammer det brede publikum og den har fået god feedback gennem tiden til diverse smagninger.

Indhold: 750 ml.

Sødme: Dosage 11g/L, dvs den ‘søde’ ende af BRUT kategorien. Dog ikke helt så sød som jubilæumschampagnen.
Blot til sammenligning er de fleste champagner på markedet 7-9 g – så denne på 11g er derved lidt sødere.

Det er ikke tilladt at sælge alkohol til unge under 16 år.
Derfor er ansatte i Lyngby Boldklub forpligtiget til at spørge efter og se gyldigt billed-ID på personen, der henter champagnen, hvis vi er det mindste i tvivl om køberens alder.
Lyngby Boldklub udleverer ikke alkohol til unge, som ikke kan fremvise gyldigt billed-id.

Dette er en afhentningsvare. Vi skriver til dig omkring afhentning.

375.00 DKK2,050.00 DKK

Ryd
Varenummer x Kategori Mærker ,

Vaskeanvisning og size guide

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products