U17 Elite

Lyngbys U17-hold spiller hjemmekampe på Lyngby Stadions Bane 1 – kampene spilles som hovedregel lørdag eftermiddag. Træningen foregår også på banerne på Lyngby Stadion, hvor der trænes flere gange ugentligt i eftermiddagstimerne.

Presse

Ønsker du interviews med spillere og/eller trænere på U17-holdet bedes du henvende dig på forhånd. Alle interviewaftaler laves mellem dig og kommunikations-afdelingen, der formidler kontakten til den eller de pågældende personer, der ønskes interviews med. Det er i forbindelse med kamp altid muligt at få en kommentar fra cheftræneren eller assistenttræneren, men alle spillerinterviews skal anmodes på forhånd – send din anmodning til Jesper Heitmann via e-mail: jkh@lyngby-boldklub.dk.

Kontaktpersoner

Har du behov for at komme i kontakt med en person på U17-holdet? Henvendelser vedrørende U17-holdet, kampe og træning generelt kan rettes til cheftræner Mads Kristensen, mfk@lyngby-boldklub.dk eller telefonisk: 23 81 88 65.

Trænerteam

Navn Position