Velkommen i lyngby boldklub familien

Tusind tak fordi du vil prøve et partnerskab hos os.

Vi kontakter dig hurtigst muligt, og får aftalt nærmere om dit kommende partnerskab.

Partnerskaber

Nedenfor kan du se en oversigt over hvilke partnerskaber vi tilbyder

Eksklusiv partner

Unikke eksponerings-rettigheder, aktivering, brancheeksklusivitet og adgang til et væld af partnerydelser inden for eksponering, hospitality og netværk.

Vidste du.. at hvis man lægger alle Lyngby Boldklubs netværksmøder, businessevents, loungearrangementer og øvrige events sammen giver det minimum 35 årlige arrangementer, hvor du kan bygge og pleje relationer i netværket!

Lyngby Boldklub i tal

Vidste du at vi har ...

Med adgang til vores store fanskare, kan vi hjælpe dig med at nå nye målgrupper.

4.000 tilskuere på hjemmebane

1.700.000 tv-seere

Et kæmpe netværk med over 140 kommercielle partnere

17.400 følgere på facebook