Oprettelse og redigering af partnere

Denne side skal du bruge, når der kommer nye partnere eller når der er ændringer til partnerskaberne – eksempelvis ifm. forlængelser. Du skal gennemgå nedentående setps uanset om der er tale om et nysalg eller en gentegning af aftalen.

Step 1 – opret partnerydelser

For at vi kan oprette partneren de relevante steder har vi brug for en masse information om aftalen.

Start derfor med at udfylde partnerformularen – som du finder ved at klikke på knappen nedenfor. Så opretter backoffice partneren.

Step 2 – opret i Podio (CRM)

Vores database for partnerskaber indeholder den relevante information om partneren i salgsmæssig sammenhæng.

Du skal derfor oprette partneren i Podio, hvor vi kan holde styr på alle aftalerne – og sikre, at de jævnligt følges op.

Step 3 – send aftalen rundt

Briefing af dine kolleger er vigtigt – men vigtigst af alt er, at aftalen bliver faktureret.

Du skal derfor sende kontrakten rundt til dine kolleger når de første to steps er gennemgået. Husk at sætte bogholderi@lyngby-boldklub.dk på som modtager!

Deaktivering af partnere

Engang imellem vælger vores partnere ikke at forlænge deres aftale. Det er selvfølgelig trist, men en del af gamet. I disse tilfælde skal vi ophøre med at eksponere partneren, stoppe med at sende informationer på mail og lign. pr. opsigelsesdatoen.

For at aktivere vores opsigelsesproces skal du udfylde formularen til højre. Formularen genererer en mail til km@lyngby-boldklub.dk, der videredistribuerer opgaven.