Målaktier

Som målaktionær i Lyngby Boldklub betaler du mellem 10 og 500 kr. pr. mål scoret af Lyngbys førstehold i 1. Division og kampene i Sydbank Pokalen. Både private og virksomheder kan tegne målaktier og deltage i konkurrencen om flotte præmier – samtidig med at du støtter Lyngby Boldklub.

Målaktie

Som målaktionær i Lyngby Boldklub betaler du mellem 10 og 500 kr. pr. mål scoret af Lyngbys førstehold i 1. Division og kampene i Sydbank Pokalen. Både private og virksomheder kan tegne målaktier og deltage i konkurrencen om flotte præmier – samtidig med at du støtter Lyngby Boldklub.

Næste præmie frigives ved:   10.000 kr.

Sådan fungerer ‘Målaktier’

Som målaktionær i Lyngby Boldklub betaler du enten 10, 20, 30, 50, 100, 250 eller 500 kr. hver gang Lyngby Boldklubs førstehold scorer et mål i 1. Division eller Sydbank Pokalen.

Der er ingen opstartsomkostninger forbundet ved at tegne en målaktie – men du kan tilkøbe et målaktiebevis, som synligt bevis på at du støtter Lyngby Boldklub gennem målaktieordningen.

Alle målaktionærernes bidrag tælles sammen efter hver kamp, og du får direkte besked på mail præcis hvad dit bidrag fra den enkelte kamp og din samlede saldo er oppe på.

Opkrævningen sker 2 gange årligt – pr. hhv. den 31/12 og den 30/6, hvorefter opkrævningen fremsendes elektronisk på en faktura.

Der udløses præmier hver gang den samlede støtte fra målaktionærerne runder 10.000 kr. I tillæg udløses hovedpræmien hver gang puljen passerer 100.000 kr. i samlet bidrag fra alle målaktionærerne.

Præmierne fordeles ved lodtrækning når opkrævningen er sket, og en målaktionær har et lod pr. 5 kr. støtte. Dvs. støtter du med 10 kr. pr. mål har du to lodder i puljen, og støtter du med 50 kr. har du ti lodder i puljen.

Det er naturligvis en forudsætning for at deltage i lodtrækningen, at man har betalt sit bidrag rettidigt.

Du kan til enhver tid afnotere dig som målaktionær og blot betale din saldo.

Hvorfor tegne en målaktie?

Som målaktionær støtter du Lyngby Boldklub på en sjov og anerledes måde. Du bliver officielt en af klubbens støtter, og kan dermed bryste dig af at støtte et af landets bedste fodboldhold og talentudvikling.

Samtidig har du gode chancer for at vinde lækre præmier doneret af Lyngby Boldklubs sponsorer. Vi udlodder blandt andet gavekort til Magasin, Cocks’N’Cows samt til andre loyale Lyngby-partnere. Og hovedpræmien er et rejsegavekort til C&C Travel på hele 10.000 kr.!

Sådan gør du

Udfyld nedenstående formular, så bliver du opnoteret i vores database over målaktionærer! Bemærk at du skal bekræfte den fremsendte mail for endegyldigt at være med om bord.

* indicates required

Betingelser

Det med småt…

Betaling for målaktier sker to gange årligt – efter hver halvsæson.

Første opkrævning dækker den første halvdel af forårsturneringen (fra 1. januar til 10. juni), anden opkrævning dækker frem til efterårssæsonens afslutning (1. juli til 10. december). Du modtager en faktura pålydende dit støttebeløb på den oplyste mailadresse.

Fakturaen fremsendes umiddelbart efter periodens sidste kamp opgøres de samlede bidrag for hver enkelt aktionær, hvorefter der genereres fakturaer til betaling. Disse er med 14 dages betalingsfrist. Såfremt du ikke overholder denne betalingsfrist kan du ikke påregne at være med i lodtrækningen om præmier.

Du kan selv fastsætte hvor meget du ønsker at støtte Lyngby Boldklub med pr. førsteholdsscoring. Du vælger om det er 10, 20, 30, 50, 100, 250 eller 500 kr. pr. mål.

Regneeksempel:
Du støtter Lyngby Boldklub med 50 kr. pr. scoring. Hvis kampen slutter 3-1 til Lyngby vil du til den pågældende kamp blive noteret for 3 x 50 kr. = 150 kr. i støtte til Lyngby Boldklub.

I efterårssæsonen 2019/20 scorede Lyngby Boldklub 26 mål i 1.Division samt 1 mål i Sydbank Pokalen. Dette ville altså samlet generere en faktura på 27 x 50 kr. = 1.350 kr. til den pågældende målaktionær.

Du kan til enhver tid afmelde dig som målaktionær ved at benytte linket i den fremsendte email.

[/et_pb_tab][et_pb_tab title=”Hvilke mål tæller med?” _builder_version=”3.27.3″]

Alle scoringer i åben spilletid i 1. Division og Sydbank Pokalen tæller med. Dvs. mål scoret i ordinær tid og forlænget spilletid, men ikke i straffesparkskonkurrencer. Mål scoret i træningskampe, reserveholdskampe eller andre uofficielle opvisningskampe tæller heller ikke med.

Selvmål scoret af modstanderen til fordel for Lyngby Boldklub tæller naturligvis med.

[/et_pb_tab][et_pb_tab title=”Hvordan får jeg et målaktiebevis?” _builder_version=”3.27.3″]

Når den første kamp i halvsæsonen nærmer sig vil du modtage en mail, hvor du kan bestille et unikt målaktiebevis til dig selv eller din virksomhed. Beviset koster 50 kr. og de yderligere praktiske omstændigheder vil fremgå af emailen.

Kontakt os

Har du spørgsmål til konceptet, kommentarer eller ønsker du at donere mere end 500 kr. pr. mål bedes du kontakte

marketing@lyngby-boldklub.dk

HOVEDPræmier

Som en af Europas førende online forhandlere af fodboldstøvler, fodboldtrøjer og andet udstyr, kan du finde alt udstyr til fodboldelskeren hos Unisport.

REJSEGAVEKORT PÅ 10.000 KR.

Vinderen af hovedpræmien kan se frem til luksus i absolut topklasse og afslapning på højeste hylde – godt hjulpet på vej med et C&C Travel-gavekort på hele 10.000 kr.!
Læs mere på www.cctravel.dk

GAVEKORT TIL MAGASIN PÅ 5.000 KR.

Med et Gavekort til Magasin på 5.000 kr. kan du shoppe alt fra mode, skønhedsprodukter og boligartikler. Med over 700 forskellige brands er der noget til enhver smag i hele Danmarks gavehus.

Øvrige præmier

1.000 KR. GAVEKORT TIL COCKS’N’COWS

Spis dig selv og dine gæster mætte i de fantastiske rammer i Postgaarden Madhus i centrum af Lyngby!

SIGNERET SPILLETRØJE + VIP-OPLEVELSE

Signeret førsteholdstrøje samt en VIP-oplevelse til en af Lyngby Boldklubs hjemmekampe på Lyngby Stadion inkl. mad og drikke.

SIGNERET SPILLETRØJE + VIP-OPLEVELSE

Signeret førsteholdstrøje samt en VIP-oplevelse til en af Lyngby Boldklubs hjemmekampe i 1.Division inkl. mad og drikke.

1.000 KR. TIL COCKS’N’COWS

Målaktionærer

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products