KLP Pensionsrådgivning er partner i Lyngby Boldklub.

Med dit samtykke kontakter vi dig, med henblik på et gratis og uforpligtende pensionsmøde.

Hvis vi sammen kan finde en bedre løsning for dig, som betyder at du får flere penge til dig selv når du går på pension, kvitterer KLP Pensionsrådgivning med 1.000 kr. til Lyngby Boldklub.

Udfyld formularen på denne side, så vil du blive kontaktet for nærmere information.

Hvem er KLP Pensionrådgivning?

Det har aldrig været nemt at gennemskue pensionsmarkedet. Vi er i dialog med mere end 7.000 danskere årligt om deres pensionsordning, og de fleste har det til fælles, at de mangler overblik over deres pension.

KLP Pensionsrådgivning hjælper vores kunder med netop at få det overblik, og forsøger at optimere vores kunders pension via vores samarbejdspartner, Topdanmark.

– OM KLP PENSION –

Skræddersyet rådgivning

Med skræddersyet rådgivning ud fra dit behov, med fokus på risiko, tidshorisont og ikke mindst omkostninger vil du forventeligt opnå den bedste pension når du når din pensionsalder.

Få indblik i din pension

Med stor fokus på din nuværende pensionsopsparing, giver KLP Pension dig et indblik i, hvad du har, og hvad du kan have af forventninger til din pensionsopsparing

Uafhængig kapitalforvalter

Topdanmark er uafhængig kapitalforvalter. Det betyder, at de frit kan vælge de forvaltere og fonde, der giver det bedste afkast, og fravælge dem, der ikke længere gør det godt nok.