Søndag den 25 november
Kl. 10:00-12:30
Lyngby Stadion

Den 25. november inviterer Lyngby Boldklub på julehygge i Lyngby Idrætsby. Vi åbner dørene klokken 10 til julehygge, klippe-klistre samt lækkerier for børn og voksne. Lyngby Boldklub byder på gratis æbleskiver, men det vil også være muligt at tilkøbe toast, slik, julekager, og julede drikkevarer til gode priser. Eventet er gratis for medlemmer af børneklubben “De Små Vikinger” – hvis du ønsker at melde dig eller dit barn ind, så klik her.

Tilmelding sker nederst på denne side via en formular

Når eventet slutter, håber vi meget på, at I alle vil gå med over og se kampen mod FC Roskilde, der er årets sidste hjemmekamp for Lyngby Boldklub! ?

Pris
Medlemmer af De Små Vikinger kan deltage gratis (NB: Det er muligt at tilmelde sig på dagen)
Ikke medlemmer og voksne: 50 kr.
– Betaling sker via MobilePay eller kreditkort på dagen

Praktisk
Eventen foregår i Mødelokale 1 i Lyngby Idrætsby – indgang fra stadionsiden ved Loungen.