Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

LBK Orienteringsløb

april 12 @ 16:30 - 18:00

Lær orienteringsløb af en verdensmester – og nej vi skal ikke (nødvendigvis) løbe.

I samarbejde med den tidligere verdensmester i orienteringsløb, Tenna Nørgaard Landsperg inviterer vi alle samarbejdspartnere til LBK Orienteringsløb, der løber af stablen onsdag d. 12. april 2023.

Mange tror de ikke kan lære orienteringsløb, fordi de ikke kan finde rundt på en parkeringsplads. Let me prove you wrong!
I en kort præsentation får I en speed gennemgang af sporten og lærer hvordan man læser et orienteringskort. Derefter går vi i samlet flok ud og øver os i slotsparken.

Tenna har vundet et hav af danskemesterskaber. I 1993 satte hun for første gang sit navn fast internationalt ved at vinde juniorverdensmesterskaberne i orienteringsløb i de Italienske Dolomitter. Præcis 20 år efter sikrede hun sig endnu et verdensmesterskab i veteranklassen, en vigtig sejer som bandt en sløjfe på et træls forløb. Tenna har det ikke fra fremmede. Hendes mor blev nemlig verdensmester i 1974 hvor hendes far var landstræner og han kendes iøvrigt som Mr. Kort da han var en af de første i verden (hvis ikke den første) til at lave et digitalt kort.

Vi mødes kl. 16:30, og når vi kommer tilbage til Lyngby Stadion, vil vi efterfølgende byde på en sandwich og en kold sodavand eller øl. Vi forventer at sige tak for i dag omkring kl. 18:30.

Meld dig til i app’en eller ved at sende en mail til Nicklas Hansen på NEH@Lyngby-Boldklub.dk

 

Detaljer

Dato:
april 12
Tidspunkt:
16:30 - 18:00
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products