Partner aktivering

Skal dit brand med i superligaen?

'Pølse john' effekten

Da vi grundet corona restriktioner ikke kunne have tilskuere på stadion, lavede vi ‘stadionstemning-to-go’. Her kunne fans købe Lyngby-pølser fra Öxneholm og drikke fra Royal Unibrew.

• Solgte 1 ton Lyngby-pølser
  • Corona-tiltag der fik national omtale
+ 1
Visninger på SoMe

'Pølse john' effekten

• Solgte 1 ton Lyngby-pølser
  • Corona-tiltag der fik national omtale

Virksomheder

Öxneholm, Royal Unibrew i samarbejde med Lyngby BK.

Case

Få stadionstemningen hjem

i omsætning
1 +
Visninger på SoMe
Alt det vi går og prædiker - det virker altså! Vi har virkelig kunne mærke payoff'et på #sammenforlyngby med det her.”
Andreas Byder
Adm. Direktør - Lyngby Boldklub

Storskærm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LED

Skilt

I tv-vinkel

Omsætning

Skal dit brand i superligaen?

Eksponering på Lyngby Stadion

This is a tooltip

#kontakt

1 of 9

This is a tooltip

klik her

2 of 9

LED-bannerreklame

3 of 9
This is a tooltip 4 of 9 This is a tooltip 5 of 9

Østtribune navnesponsorat

6 of 9
This is a tooltip 7 of 9 This is a tooltip 8 of 9 This is a tooltip 9 of 9

Lyngby Boldklub i tal

Vidste du at vi har ...

Med adgang til vores store fanskare, kan vi hjælpe dig med at nå nye målgrupper.

4.000 tilskuere på hjemmebane

1.700.000 tv-seere

Et kæmpe netværk med over 140 kommercielle partnere

16.000 følgere på facebook

600.000 videoafspilninger pr. halvår

11.000 følgere på instagram

Facebook følgere
instagram følgere
LinkedIn følgere
Twitter følgere

Vi tilbyder

Ydelser der passer til dine behov

Eksponering

Digitalt og på stadion

Aktivering

Digitalt og på stadion

Netværk

Faciliteter

I Lyngby Boldklub giver vi talenterne chancen. Det er hele vores strategi og dybt forankret i den måde, vi driver klubben på. Derfor skal halvdelen af førsteholdstruppen være af egen avl og stå for 30 pct. af spilletiden. Det gør Lyngby til den optimale klub for talenter, som drømmer om at gå hele vejen til førsteholdet. Vejen er nemlig kortere end i andre klubber.

Superliga træning

Vejen til Superligaen er kort, for hvis du er god nok er du også gammel nok. Der er altid utallige akademispillere, der træner med førsteholdet hver uge, for det er med til at udvikle den enkelte spiller.

Kompetente trænere

Vores trænere er nogle af landets bedste, for vi ved hvor vigtigt det er, at trænerne er veluddannede og motiverende. Derfor er vi stolte af, at størstedelen af DBU’s trænere har baggrund i Lyngby.

Lyngby Sportscollege

Vi er i tæt samarbejde med en af Lyngby Sportscollege, der er et af landets bedste ungdomsuddannelser til unge, der dyrker elite-sport. Derudover er Team Danmark også en tæt samarbejdspartner, for det er vigtigt, at spilleren vælger rigtigt for at trives bedst muligt i Lyngby Boldklub. Vi hjælper gerne ud fra vores mangeårige erfaringer med at vælge rigtigt.

Udenlandske prøvetræninger

Lyngby har altid været kendt for at udvikle store talenter. Det har de udenlandske klubber for længst opdaget. Vi er en klub, som udvikler og sælger talenter til den øverste hylde, og vi står ikke i vejen, hvis talentet er så stort, at større klubber frister. Derfor har vi en lang historik med at sende vores egne talenter til prøvetræninger i store udenlandske klubber.

January 1, 2014

My Heading 1

I am timeline card content. You can change me anytime. Click here to edit this text.
January 1, 2014

January 1, 2015