“AGF er bare gode defensivt – men vi skabte nok til point”

Freyr Alexandersson er rigtig træt af, at vi igen gik fra banen uden tre point – trods en god præstation. Efter pausen dræbte AGF kampen, og alligevel skabte vi nok til at få et point med hjem. Nu har vi muligheden for at rejse os på fredag på hjemmebane mod FCK, hvor der forventes udsolgt. Og sådan en aften kan alt ske, forklarer cheftræneren.

Rømer: “Svær første halvleg – godt tryk på efter pausen”

Marcel Rømer er træt af, at vi igen havnede i en situation, hvor vi skulle forsøge at komme tilbage i en 3F Superliga-kamp. Vi gjorde et godt forsøg efter pausen, men igen udeblev de fornødne marginaler.

Knebent nederlag mod AGF trods overtag efter pausen

Sted: Ceres Park, 10.646 tilskuere AGF – Lyngby Boldklub 22′, Yann Bisseck, 1-0 Gode de første ti – men så blev det svært Vi kom …

Rundt om akademiet: To sejre og et nederlag i premiererunden

I weekenden gæstede AaB vores U15, U17 og U19 i premiererunden i de tre ligaer. Her blev det til to Lyngby-sejre og et enkelt nederlag. Særligt U19-holdet imponerede stort med en 5-0-sejr, hvor debutanten Jeppe Corfitzen lavede hattrick. Få overblikket og reaktionerne fra trænerne herunder:

Freyr før AGF: “Koncentration skal give os marginalerne”

Freyr Alexandersson vil have koncentration i samtlige 95 minutter af dagens opgør mod AGF, som han synes, er kommet rigtig godt fra start i 3F Superliga-sæsonen.

Næste hjemmekamp

Lyngby BK - FC København

Fredag d. 19. august kl. 19:00

MERE NYT FRA #LYNGBYBK

Lyngby forlænger med Gustav Mortensen og Tobias Storm

Lyngby Boldklub forlænger med U19-talenterne Tobias Storm og Gustav Mortensen og rykker dem fast op i 3F Superliga-truppen til næste sommer. “Begge drenge har været i klubben længe, og er nogle af vi er meget stolte af. Både som fodboldspillere og som mennesker,” forklarer fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Læs mere »

Bliv sponsor i Lyngby boldklub

Din virksomhed kan få branding eksponering netværk hospitality events

x
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products