Til fordel for Danmarks veteraner: Auktion på kamptrøjer

Sidste weekend afholdte vi Veteran Match, hvor vi hyldede de danske veteraner. Ved lejligheden af havde af Lyngby-spillerne specialdesignede trøjer på – og nu kan en af dem blive dine – pengene går selvfølgelig til de danske veteraner.

Lyngby Boldklub en del af gamechanger: Det inkluderende klubmiljø

I Lyngby Boldklub bakker vi naturligvis op omkring det inkluderende klubmiljø, hvor der skal være plads til alle! DBU, Spillerforeningen, DGI, DIF, Amnesty International, Institut for Menneskerettigheder, Pan Idræt og Dansk Håndbold Forbund har til sammen etableret projektet Gamechanger.

U15 rejser til Wien: Møder flere internationale hold

U15 skal henover weekenden prøve kræfter med flere store internationale hold, da de rejser til Wien, hvor de spiller fire kampe. Cheftræner Younes Pedersen glæder sig over, at hans drenge både får god læring på det fodboldmæssige og menneskelige plan på sådan en tur.

Mortensen med assist på U19-landsholdet

Gustav Mortensen startede inde i U19-landsholdets premierekamp i EM-kvalifikationen onsdag eftermiddag. Vores venstreback fik en hovedrolle, da han slog et fantastisk indlæg ind i hovedet på Oliver Ross og blev noteret for en assist.

Første gang siden 2020: Alfred Finnbogason udtaget for Island

Alfred Finnbogason er blevet udtaget til Islands A-landshold for første gang siden 2020. Vores angriber står allerede noteret for 61 kampe, og nu får han altså endnu flere landskampe på sit CV.

Næste hjemmekamp

Lyngby BK - Viborg FF

Fredag d. 07. oktober kl. 19:00

MERE NYT FRA #LYNGBYBK

Bliv sponsor i Lyngby boldklub

Din virksomhed kan få branding eksponering netværk hospitality events

x
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products