U19-landshold: Tre Lyngby-talenter med fra start i nedsabling af Montenegro

Lyngby var bedst repræsenteret i startopstillingen, da U19-landsholdet i lørdags mødte Montenegro i EM-kvalifikationen. Her var Tobias Storm, Gustav Mortensen og Sanders Ngabo med fra start i en fantastisk sejr på 6-1.

Sævar Magnùsson på tavlen i EM-playoff

Henover weekenden spillede Sævar Magnùsson og det islandske U21-landshold deres første playoff-kamp om at komme til EM. Vores islandske angriber hjalp dem godt på vej med en scoring til 1-0, men desværre løb gæsterne fra Tjekkiet med sejren.

Til fordel for Danmarks veteraner: Auktion på kamptrøjer

Sidste weekend afholdte vi Veteran Match, hvor vi hyldede de danske veteraner. Ved lejligheden af havde af Lyngby-spillerne specialdesignede trøjer på – og nu kan en af dem blive dine – pengene går selvfølgelig til de danske veteraner.

Lyngby Boldklub en del af gamechanger: Det inkluderende klubmiljø

I Lyngby Boldklub bakker vi naturligvis op omkring det inkluderende klubmiljø, hvor der skal være plads til alle! DBU, Spillerforeningen, DGI, DIF, Amnesty International, Institut for Menneskerettigheder, Pan Idræt og Dansk Håndbold Forbund har til sammen etableret projektet Gamechanger.

U15 rejser til Wien: Møder flere internationale hold

U15 skal henover weekenden prøve kræfter med flere store internationale hold, da de rejser til Wien, hvor de spiller fire kampe. Cheftræner Younes Pedersen glæder sig over, at hans drenge både får god læring på det fodboldmæssige og menneskelige plan på sådan en tur.

Næste hjemmekamp

Lyngby BK - Viborg FF

Fredag d. 07. oktober kl. 19:00

MERE NYT FRA #LYNGBYBK

Mortensen med assist på U19-landsholdet

Gustav Mortensen startede inde i U19-landsholdets premierekamp i EM-kvalifikationen onsdag eftermiddag. Vores venstreback fik en hovedrolle, da han slog et fantastisk indlæg ind i hovedet på Oliver Ross og blev noteret for en assist.

Bliv sponsor i Lyngby boldklub

Din virksomhed kan få branding eksponering netværk hospitality events

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products