Finnbogason startede to gange for Island: Tæt på at være 100 procent

Alfred Finnbogason er netop vendt hjem til Lyngby fra det islandske landshold, hvor det blev til masser af spilletid, og han kan godt mærke, at kampformen snart er på 100 procent.

U15-drengene blev nummer fire ved international turnering i Wien

U15-drengene har været til en international turnering i Wien, som sidste år blev vundet af FC Barcelona. Lyngby-drengene leverede et rigtig godt indtryk i det østrigske og sluttede nummer fire i turneringen, forklarer cheftræner Younes Pedersen.

Mads Kikkenborg om konkurrencen i Lyngby og afslutningen i Esbjerg

Mads Kikkenborg er gæst i det nyeste afsnit af “Den Kongeblå” podcast med Lasse Fosgaard, hvor han taler om konkurrencen på målmandsposten i Lyngby, om at træne med sin direkte konkurrent hver eneste dag samt den ærgerlige exit med barndomsklubben Esbjerg fB.

Fredagsfest med Happy Hour og DJ på Lyngby Stadion

Spark weekenden i gang med en fredagskamp med Happy Hour, DJ og aktiviteter for de mindste når Viborg FF gæster os fredag d. 7 oktober kl. 19.

Landsholdsoverblik: Mortensen med assist mod England

Gustav Mortensen og Alfred Finnbogason var tirsdag i kamp for U19-landsholdet og Island, og her var Mortensen igen arkitekten bag en scoring.

Næste hjemmekamp

Lyngby BK - Viborg FF

Fredag d. 07. oktober kl. 19:00

MERE NYT FRA #LYNGBYBK

Sævar Magnùsson på tavlen i EM-playoff

Henover weekenden spillede Sævar Magnùsson og det islandske U21-landshold deres første playoff-kamp om at komme til EM. Vores islandske angriber hjalp dem godt på vej med en scoring til 1-0, men desværre løb gæsterne fra Tjekkiet med sejren.

Bliv sponsor i Lyngby boldklub

Din virksomhed kan få branding eksponering netværk hospitality events

100.00 kr.
(Save 67%)
Klaphånd
20.00 kr.
Blyant
20.00 kr.
Diverse
0.00 kr.
Apply a promo code:
Subtotal - 1 item
Shipping & taxes calculated at checkout.
100.00 kr.
Checkout Now