Site icon Lyngby Boldklub

Akademi-weekend: U15 fik kryds mod OB og U14 slog Brøndby i flot kamp

OB ventede på udebane for U15, U17 og U19 i weekenden, mens U14 hjemme på Lundtoftevej tog imod Brøndby. U15 fik point med hjem efter 2-2 og en sejr i straffesparkskonkurrence, mens U17 og U19 begge led nederlag til et par skarpe OB-hold. U14 spillede en flot kamp mod Brøndby og vandt 2-1.

U15 spillede sidste år flere tætte og spændende kampe mod de blå-hvide fra Ådalen- blandt andet om at vinde U14 ligaen i efteråret. Der var derfor udsigt til et intenst opgør mellem to dygtige mandskaber. OB fik den bedste start på kampen, da de bragte sig foran efter fem minutter på en fri afslutning i feltet. En føring som blev holdt til starten af 2. halvleg, hvor Lyngbys Adam Heine bragte balance i regnskabet. Gustav Ditlevsen sendte en bold ned bag OB’s bagkæde, som Adam opsnappede og vippede over keeperen i en flot aktion.

Sent i kampen kom OB igen foran, og det lignede et nederlag til Lyngby. Det lykkedes dog U15 at udligne i kampens overtid efter endnu et mål af Adam Heine og et flot oplæg fra Arthur Bech. Arthur modtog en pasning på siden af OB’s bagkæde. Med sine førsteberøring og en kropsfinte satte han en modstander og drev mod feltet, inden han sendte en hård flad bolden ind mellem keeper og bagkæde til en fri Adam, der let kunne lægge bolden i mål. Et super mål af U15, som viste flot moral ved at komme tilbage i kampen flere gange.

U19 mødte rækkens tophold, og til trods for en godkendt indsats på mange punkter, viste OB sig skarpere end Lyngby-spillerne. Det var en kamp, der blev spillet på højt niveau af begge mandskaber og endte 2-0. U17 tabte 4-2, og William Brink og Noah Krucow kom på tavlen.

Også U14 stod foran en svær opgave, da de spillede mod Brøndby lørdag på Lyngby Stadion. Overordnet leverede Lyngby en rigtig god kamp og var generelt meget på bolden i opgøret. I 1. halvleg satte de gode sekvenser sammen og var dygtige til at spille rundt om Brøndbys pres. Til gengæld manglede der skarphed til at sætte tingene sammen længere fremme på banen, og Lyngby var derfor relativt ufarligt. Omvendt udnyttede Brøndby en chance på hjørnespark midt i 1. halvleg og gik til pause med en 1-0 føring.

I 2. halvleg lykkedes det Lyngby at skabe markant flere chancer, og holdet så gode ud både på egen og Brøndbys banehalvdel. Midt i 2. halvleg lykkedes det Malthe Garval at opsnappe bolden i et højt pres, og han fandt hurtigt Linus Wiendahl i feltet, som blev trukket ned af en Brøndby-spiller. Dommeren pegede på pletten, og Wissam Nabate kunne sikkert omsætte til 1-1. Kun fem minutter efter var de to på spil igen. Rasmus Mathiesen spillede Linus fri midt på banen, og han satte fart mod Brøndby-målet. På siden lå en fri Malthe Garval, som Linus fandt med en god pasning, og efter et træk mod baglinjen prikkede han bolden i mål med tåen. Der var stor jubel blandt Lyngby-drengene, som holdt resultatet hjem og fuldt fortjent vandt kampen. Flot gået af U14!

Den kommende uge byder på masser af akademi-kampe. I midtugen spiller U15 mod FC Helsingør i pokalen, mens U17 skal til Frederiksberg for at møde FCK. I weekenden tager U15-U19 til udekampe mod FC Midtjylland, mens U13 og U14 møder Farum på hjemmebane.