Site icon Lyngby Boldklub

Lissens: Vi kan næsten ikke vente

Lucas Lissens ser frem mod mandagens sæsonpremiere, hvor der venter en stor og spændende opgave mod mesterskabskandidaterne fra FC København.

Der er blot to dage til, at Lucas Lissens og resten af Lyngby-drengene igen snører fodboldstøvlerne og løber ind på et tætpakket Lyngby Stadion.

Spørger man den belgiske forsvarsspiller, så er det på tide, at De Kongeblå igen skal i aktion i Superligaen.

– Det føles jo som en evighed siden, at vi stod på banen i Hvidovre og kunne juble sammen med vores utroligt mange medrejsende fans. Det var fint med en lille ferie, men jeg har virkelig savnet at skulle spille tællende kampe igen, og jeg tror jeg taler på vegne af hele truppen, når jeg siger, at vi næsten ikke kan vente til mandag, siger Lucas Lissens, som mener, at holdet har haft en god opstart.

– Vi har haft nogle gode uger under Morten (Karlsen, red.), hvor der har været god intensitet og vi har både fået lagt på fysisk og taktisk. Vi skal stadig lægge lag på, men jeg synes, at vi er et fint sted forud for kampen på mandag.

Det er mesterskabskandidaterne fra FC København, der mandag aften lægger vejen forbi Lundtoftevej i sæsonpremieren, og selvom De Kongeblå næppe kan kalde sig favoritter, så tror Lucas Lissens på sig selv, sine holdkammerater og ikke mindst de mange fans på lægterne.

– Der er ingen tvivl om, at FC København selvfølgelig er et af de absolut stærkeste hold i rækken, men vi har før vist, at Lyngby Stadion kan noget særligt, og vi tror på os selv. Vi har brug for at have fansene med os fra start til slut, og så kan jeg love, at vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at få en god start på sæsonen.

Der er kampstart mandag kl. 19:00, og du kan stadig nå at købe billetter til kampen her.

Mandagens kamppartner er Musik i Gentofte.

Lucas Lissens præsenteres af Nord Space.

#SammenForLyngby

Exit mobile version