Lyngby Boldklub forlænger med Johan Meyer

Johan Meyer er blevet udstyret med en ny 3-årig kontrakt, hvorfor han nu er kongeblå frem til sommeren 2027.

Sidste sommer blev Johan Meyer udstyret med en 1-årig kontrakt efter et flot år på U19-mandskabet.

Sidenhen har den unge midterforsvarer udviklet sig flot, og det er da også blevet til en god håndfuld optrædener i Superligaen i denne sæson.

Den stejle udviklingskurve er da også blevet bemærket hos fodboldchef Nicas Kjeldsen, som derfor har udstyret Meyer med en ny 3-årig aftale.

– Johan har taget nogle enormt flotte og store skridt over det seneste år. Vores dygtige trænere på Akademiet gjorde et stort stykke arbejde med at gøre ham klar til seniorfodbold sidste år, og siden da er det kun gået en vej siden, at han kom mere fast ind på førsteholdet, siger Nicas Kjeldsen inden, at han uddyber om forsvarstalentet.

– På trods af sin unge alder er Johan utrolig ærgerrig og professionel. Han jagter hele tiden alle procenter for at blive den bedst mulige udgave af sig selv, og vi tror på, at det kan bringe ham langt. Vi glæder os over, at vi nu råder over Johan frem til 2027, slutter fodboldchefen.

Et stort mål

Johan Meyer fik i foråret flotte ord med på vejen – blandt andet fra den daværende cheftræner David Nielsen, som udtalte, at Johan Meyer havde en ’vanvittig mentalitet’.

Selv føler den unge forsvarsspiller da også, at han har lagt på både på og udenfor banen.

– Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er enormt glad for den her kontraktforlængelse. Det har været et stort mål for mig i det seneste års tid at få en forlængelse, så det er stort for mig, at jeg nu står med en ny 3-årig kontrakt i hånden, siger Johan Meyer inden, at han fortsætter.

– Jeg synes, at jeg har udviklet mig enormt meget over det seneste års tid. Det har givet mig rigtig meget at have været en fast del af det stærke træningsmiljø, og jeg føler, at jeg hele tiden udvikler mig – både som fodboldspiller og person. Jeg har taget nogle store læringsmæssige skridt, og jeg glæder mig bare til at fortsætte ud ad den vej i de kommende år.

Den unge forsvarsspiller fik otte optrædener i den forgangne sæson, og her fik han ved flere lejligheder mulighed for at mærke det særlige sammenhold mellem holdet og fansene. Meyer lægger ikke skjul på, at han ser frem til at spille endnu mere for de kongeblå fans.

– Jeg synes, at det var helt unikt at mærke den opbakning, som vi igen i sidste sæson fik. Fansene har hele tiden vores ryg, og jeg tror, at vi sammen kan tage nogle store skridt i den kommende tid. Jeg glæder mig til at spille for dem igen, slutter Meyer.

Johan Meyer præsenteres af Pops Pizza.

#SammenForLyngby

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products