Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

De Kongeblå U17-drenge tabte i går pokalfinalen til Brøndby IF efter straffsparkskonkurrence. 

For andet år i træk bød Lyngby Boldklub de blå/gule fra vestegnen op til dans i U17-pokalfinalen, og De Kongeblå havde revanche til gode, da det sidste år blev til et nederlag efter straffesparkskonkurrence.

Samme skæbne skulle desværre vise sig at blive tilfældet efter et medrivende og ganske velspillet kamp.

Kampen startede spillemæssigt ganske lige, men Brøndby IF’s skarpe angriber Jacob Ambæk bragte alligevel de blå/gule i front efter små 10 minutter, da han vendte på en tallerken i Lyngby-feltet og satte bolden i kassen.

Scoringen slog dog ikke Lyngby Boldklub synderligt ud, og Younes Pedersens unge drenge tog herefter mere og mere over. Chancer kneb det dog med at skabe.

Brøndby IF var omvendt gode til at skabe chancer, når de kom på bolden, og det var især Jacob Ambæk, som voldte Lyngby-drengene problemer.

Kort før pausen var det dog tæt på en udligning, men tæt under mål fik Brøndby-holdet blokeret af et par omgange.

Brøndby IF gik derfor til pause med en 1-0-føring.

Brøndby IF kom bedst ud til anden halvleg, og de havde af flere omgange bud efter en 2-0-føring i det første kvarter af anden halvleg.

Efter 62 minutter fik de blå/gule dog gjort det til 2-0, da Jacob Ambæk flot chippede bolden i nettet.

Det lignede derfor, at Lyngby Boldklub ville få svært ved at gøre det rigtigt spændende mod kampens afslutning, men De Kongeblå bed fantastisk fra sig i den sidste lille halve time.

Med godt 20 minutter igen reducerede en velspillende Rasmus Flügge til 2-1 tæt under mål, og med få sekunder tilbage af kampen kunne den helt store jubel bryde løs, da Aksel Jørgensen udlignede til 2-2 og dermed sendte kampen i straffesparkskonkurrence.

Her skulle Brøndby IF vise sig stærkeste for andet år i træk, da deres målmand snuppede alle tre kongeblå spark alt imens, at de selv scorede på deres tre forsøg.

Dermed måtte Lyngby-drengene nøjes med sølvet efter en ellers flot kamp og en fantastisk pokalkampagne.

Akademiet præsenteres af Sydbank.

#FremtidenErKongeblå

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products