TRUP OG OPTAKT: TÅRNBY FF VENTER I NÆSTE RUNDE AF SYDBANK POKALEN

Spillested: Blochs Biler Arena
Modstander: Tårnby FF
Kampstart: Kl. 17:15 – d. 01/09-2021

Efter en storsejr på 0-9 imod Østerbro IF i første runde af Sydbank Pokalen, er det blevet tid til endnu en spændende pokalkamp. Denne gang går turen til Tårnby FF, hvor anden runde skal spilles på Vestamagers Idrætsanlæg aka. Blochs Biler Arena. Assistenttræner Jonathan Hartmann understreger, at selvom Lyngby er storfavoritter til kampen, skal holdet være klar fra start:

”En pokalkamp er sæsonens kamp for underdogen, så vi skal være på tæerne fra start af for at sikre, at den favoritværdighed, vi går ind til kampen med, også kan ses på banen. Vi tager ikke nemt på opgaven, og vi ved godt, at det er sæsonens kamp for Tårnby, så derfor skal vi være 100% klar i morgen.”

Truppen:
1 Frederik Schram
31 Frederik Ibsen
4 Svenn Crone
6 Andreas Bjelland
10 Rasmus Thellufsen
11 Magnus Kaastrup
17 Adam Sørensen
20 Kasper Jørgensen
23 Pascal Gregor
26 Frederik Gytkjær
30 Marcel Rømer
32 Mads Emil Langberg
33 Lucas Ørneborg
34 Adam Vendelbo
35 Tobias Storm
37 Alexander Petræus
43 Abdul-Halik Hudu
97 Rezan Corlu

Alle billetter til opgøret sælges ved indgangen via kontant eller MobilePay, og koster 80,- pr. stk. , så der er mulighed for at komme og bakke op, når De Kongeblå skal forsøge at spille sig videre i Sydbank Pokalen. 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Adam: “Vi viser kvalitet”

Utrættelige Adam Sørensen leverede en ny man-of-the-match-præstation, da Lyngby slog Jammerbugt. Venstrebacken glæder sig over sin egen og holdets præstation, og selvom han og holdet gerne havde scoret lidt flere mål, så var der glæde over en stærk holdpræstation.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy