“I DÅRLIGE TIDER KENDER MAN SINE VENNER” 💙

Sorgenfri Kapitalforvaltning har valgt at forlĂŚnge deres engagement med Lyngby Boldklub, og partner hos Sorgenfri Kapitalforvaltning Knud Erik Andreasen fortĂŚller om den beslutning:

“Vi har valgt at blive samarbejdspartner med Lyngby Boldklub for at vise vores støtte og support til klubben og det lokale foreningsliv. Det er “nemt” nok at støtte op om succesfulde klubber, men det er i dĂĽrlige tider, at man skal kende sine venner,” siger han og fortsĂŚtter:

“Vi er sikre pĂĽ, at Lyngby boldklub nok skal vende tilbage til superligaen, og vi ønsker at vise vores støtte nu, hvor klubben har brug for det. Og sĂĽ er det naturligvis ogsĂĽ for at blive en del af netvĂŚrket omkring klubben og muligheden for at lĂŚre nye og potentielle spĂŚndende samarbejdspartnere at kende.”

Mød Sorgenfri Kapitalforvaltning her:

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook