Foto (C): Fodboldbilleder.dk // Willads Delvin

Modstander: Hvidovre IF
Spillested: Hvidovre Stadion
Tid & dato: Kl. 16:30 tirsdag den 24. november

Tirsdag eftermiddag mødte De Kongeblå Hvidovre IF i en træningskamp på udebane, grundet den længere kamp pause efter vi spillede hjemmekamp i fredags imod AC Horsens og først møder Brøndby IF næste mandag d. 30 november. Kampen gav mulighed for minutter i benene til alle i den udtagne trup, hvor samtlige spillere fik 45′ minutter og kun Kevin Tshiembe spillede fuldtid. I Hvidovre på en svær bane ventede et opgør hvor alle U19-talenterne i truppen fik chancen og 45′ minuttersspilletid, der blev vundet 0-1 på mål af unge Jakob Vadstrup!

Superligaens mest bæredygtige trøje
FIND DEN NYE 3. TRØJE HER!

Taktisk første halvleg uden scoringer
Lyngby-holdet havde til opgøret mod Hvidovre IF, fundet en passende modstander til at kunne få trænet en del taktiske finesser samt få minutter i benene i den 9 dage lange pause mellem de to Superliga-kampe. Her kom holdet ud til opgøret med fokus på spillet langs græsset, på en svær bane tirsdag eftermiddag hvor De Kongeblå måtte gå til pausen med stillingen 0-0.

Unge Vadstrup på tavlen i anden halvleg
Trænerteamet skiftede 10 spillere i pausen, hvor kun Kevin Tshiembe var genganger fra de første 45′ minutter. Her fik flere U19-talenter chancen på førsteholdet, hvor de rutinerede spillere hjalp de unge gutter ind i kampen samt spillet. Halvlegen fortsatte med fokus på eget spil, hvor unge Jakob Vadstrup kunne bringe Lyngby i front 0-1 efter 75′ minutter. Målet blev scoret efter en dødbold, hvor Kevin Tshiembe noterede sig for assisten til unge Vadstrup. Dermed endte opgøret med en 0-1 sejr, hvor alle spillere kom i aktion og fik værdifulde minutter i benene som erstatning for det almene tirsdags-træningspas.