Optakt & trup: FCK gæster Lyngby Stadion i Superliga-comeback

Modstander: FC København
Spillested: Lyngby Stadion
Kampstart: Kl. 18:00 – D. 1/6, 2020
Entré:
– Kampen bliver spillet uden tilskuere

Efter en længere pause uden 3F-Superliga fodbold starter 2019/2020 sæsonen igen op mandag den 1. juni. Her venter topholdet FC København, der gæster Lyngby Stadion til det første opgør uden tilskuere på Lyngby Stadion. Her skal De Kongeblå forsøge at ligge yderligere afstand til bunden af rækken, inden de 14 hold inddeles i mesterskabsspil og to nedrykningspuljer. FC København har leveret svingende præstationer på dansk grund i 2020 og har desperat brug for alle tre point for at kunne holde snor i rækkens førerhold fra FC Midtjylland.

Lyngby Boldklub har i de seneste to hjemmekampe imod FC København vundet med cifrene 3-1, og dermed har De Kongeblå muligheden mandag for at tage den tredje hjemmebane sejr i træk imod FC København! Du kan se highlights fra begge opgør i vores kampprogram, som du finder i vores Lyngby App, der kan hentes til Apple i App Store eller Google Play!

DIGITAL MATCHDAY
Vi kan i samarbejde med vores partner Blue Energy præsentere vores 2nd screen-oplevelse – DIGITAL MATCHDAY – når vi spiller mod F.C. København ??

På kampdagen vil du få unikt LIVE-indhold direkte ind på din Lyngby-app, hvor vi blandt andet går LIVE med video bag facaden, interviews og mere. Derudover kan du se startopstillinger, du kan stille dine spørgsmål direkte til andre fans og der vil også være både quiz og konkurrencer. Et ægte #SammenForLyngby-fællesskab. Så skynd dig at få downloadet appen:

Apple her: bit.ly/lyngbyappapple

Android her: bit.ly/lyngbyappandroid

Blue Energy og Lyngby BK præsenterer – DIGITAL MATCHDAY
Klik her og læs mere

Christian Nielsen har kunne vælge fra en skadesfri trup, og han har udvalgt disse 19 mand til opgøret mod FCK.

Truppen til kampen:
31. Thomas Mikkelsen
28. Frederik Schram
2. Kasper Enghardt
3. Lasse Nielsen
4. Patrick da Silva
6. Frederik Winther
8. Gustav Marcussen
9. Lasse Fosgaard
10. Rezan Corlu
14. Nicolai Geertsen
16. Emil Nielsen
18. Kevin Tshiembe
19. Magnus Warming
20. Kasper Jørgensen
21. Mathias Hebo
22. Magnus Westergaard
23. Pascal Gergor
26. Frederik Gytkjær
30. Marcel Rømer

Rundens modstander: FC København
Mandagens modstander er de regerende mestre fra FC København, der kommer til kampen med en sejr over Sønderjyske og et nederlag i testkampen imod OB, hvor fynboernes indskiftede assistenttræner noterede sig for et mål. Derudover har fusionsklubben haft et svingende 2020 indtil videre, med vigtige pointtab til Silkeborg, Esbjerg og Horsens. Mesterskabet hænger i en tynd tråd, hvor kun en sejr i opgøret mod Lyngby kan bruges i jagten på førstepladsen. FCK har henover vinteren solgt topscorer med 9 mål Pieros Sotirios, samt Dame N’Doye med 8 mål sidder ude med en skade resten af sæsonen. Vi glæder os til at byde FC København velkommen til opgøret på Lyngby Stadion!

SÅDAN KAN DU STØTTE LYNGBY BOLDKLUB

Information & Adgangsforhold – Fans af Lyngby Boldklub & FC København
–  Kampen spilles uden tilskuere grundet sundhedsmæssige anbefalinger

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter

Foto: (C) Per Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products