Akademiweekend: Flotte sejre over FCM og rivalerne fra Farum

Weekenden blev en særdeles god en for vores akademi-hold, der alle leverede gode resultater hjemme på Lyngby Stadion. Vores U19-, U17- og U15-mandskaber mødte alle FC Midtjylland, som blev sendt hjem til Heden med to nederlag og en uafgjort i bagagen efter kampene imod vores Kongeblå-talenter. U14-holdet fik besøg af rivalerne fra Farum, der ligeledes måtte se sig slået på Lyngby Stadion efter en flot kamp fra U14-drengene. Dermed var der massere af succes for vores akademi denne weekend, hvor det ialt blev til tre sejre og en enkelt uafgjort. U13-holdet var denne weekend til stævne i Sverige, som blev en succesfulde turnering i det svenske!

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet
Køb dit sæsonkort her

U19: Lyngby Boldklub 0-0 FC Midtjylland
Klubbens ældste talent-hold skulle i weekenden op imod FCM hjemme på Lyngby Stadion. Ertugrul Teksen var tilbage i U19-truppen, efter at have været med Superliga-holdet i Farum fredag. I første halvleg havde begge mandskaber gode perioder, som dog endte uden scoringer til nogen af holdene. Efter pausen blev kampen mere rodet og duelpræget, hvor det lykkedes De Kongeblå at få sat flere farlige omstillinger igang men uden held for et føringsmål. Dermed endte kampen 0-0 hvilket betyder Lyngby-holdet aktuelt er et enkelt point efter FCM og dermed status quo.

U17: Lyngby Boldklub 4-3 FC Midtjylland
Vores U17-hold tog ligeledes imod FCM, hvor kampen var en direkte duel om førstepladsen i U17-Ligaen. Her blev første halvleg spillet i et højt tempo med mange omstillinger og dueller. Her lykkedes det De Kongeblå-talenter at gå til pausen foran 2-1 på mål af Adam Clement og Casper Kaarsbo Winther. Dermed var der lagt op til et målrigt opgør og de fremmødte tilskuere skulle ikke mangle underholdning efter pausen. Her fortsatte kampen i et højt tempo med god fodbold fra begge mandskaber. FCM fik udlignet til 2-2 inden Nikolai Røel og Adam Clement udbyggede føringen til 4-2. Herefter fightede drengene sejren hjem det sidste kvarter af kampen og endte med 4-3 sejr i det målrige opgør. Sejren sender dermed U17-holdet op på førstepladsen, med tre point ned til nærmeste forfølger i FCM.

U15: Lyngby Boldklub 3-0 FC Midtjylland
Efter en god sæsonstart, skulle U15-holdet forsøge at fastholde deres plads i toppen af rækken, da FCM kom på besøg. Her startede kampen ud med vi bragte os i front med 1-0 på mål af Mads Beyer, inden Emil Thor Nielsen gjorde det til 2-0 kort inden pausen. FCM kom ud til anden halvleg og fik lagt et massivt pres på Lyngby-holdet, hvor HC i målet stod en fremragende kamp. Beyer lukkede efterfølgende kampen på en omstilling og dermed henter vi en 3-0 sejr hjem og indtager dermed anden pladsen i rækken et enkelt point efter Farum på førstepladsen.

U14: Lyngby Boldklub 3-1 Farum BK
Det var ikke kun Superliga-herrene der spillede lokal derby denne weekend, hvor vores U14-talenter tog imod Farum hjemme på Lyngby Stadion. Her spillede drengene en god første halvleg, med flere høje erobringer langt oppe på banen der blev farlige foran Farum-målet. Holdet gik til pause med en fortjent 2-0 føring, inden anden halvleg, hvor Farum var bedst. Her klarede drengene sig igennem og hentede en solid 3-1 sejr over Farum, der blev sendt hjem med et nederlag i bagagen.

U13: Vinder af stævne i Sverige
Vores U13-mandskab var denne weekend til turnering i Göteborg, Sverige. Her vandt drengene overlegent deres indledende pulje med 3-1 over Göteborg, 2-0 over Brommapojkarna og 4-0 over Falkenbergs. Dermed var holdet klar til finale puljen, hvor der skulle spilles tre kampe om pokalen og den samlede sejr i turneringen. I Finalerunden kom turneringssejren i hus med en 1-0 sejr over Malmø FF, en 4-0 sejr over Lechia Gdansk og 4-4 imod norske Stabæk. Dermed kunne de unge talenter tage pokalen med hjem til Kongens Lyngby, hvor der skal lyde et stort tillykke til drengene!