Lyngby Boldklub lejer offensive kræfter i AS Roma

Det nye Lyngby-projekt tiltrækker interesse fra flere sider. En ny start i klubben og et projekt med stor tror på offensiv fodbold har sikret Lyngby Boldklub endnu en ny spiller til den kommende sæson. Offensivspilleren Rezan Corlu skifter således til De Kongeblå på en lejeaftale fra den italienske storklub AS Roma. Underskriften er sat i dag, og lejeaftalen gælder for hele den kommende sæson i 1. division. Cheftræner Mark Strudal er meget tilfreds med, at det er lykkedes at lande en aftale:
“Rezan er en rigtig god signing for os. Han er en dygtig spiller, der kan spille flere positioner offensivt, og som også kan afslutte og lave mål. Han har tilmed et fantastisk blik for spillet, og laver ligeså mange assists som mål. Hans potentiale er enormt, og han kommer til Lyngby med masser af energi og sult til at vise sig frem, forbedre sig og samtidig hjælpe os i bestræbelserne på at få en god sæson. Vi er rigtigt glade for at byde Rezan velkommen og glæder os allerede til at se ham i aktion” lyder det fra Strudal.

Man kan i denne sæson købe sæsonkort på abonnementsordning, og man kan dermed sikre sin egen personlige plads på Lyngby Stadion for bare 75 kr. om måneden. Køb dit personlige sæsonkort til Lyngby Stadion lige her.

Rezan Corlu skiftede til AS Roma fra Brøndby IF sidste år og har spillet en fin sæson for italienernes Primavera-hold. Corlu, der til august fylder 21, glæder sig til at spille for Lyngby:
“Jeg glæder mig til at komme i gang. Alle inden for fodbold ved, at Lyngby Boldklub står for noget specielt med god og teknisk bold. Projektet tiltaler mig meget, og jeg vil kæmpe hårdt for at vise mit værd. Jeg føler, at Lyngby er det helt rigtige for mig, og jeg kan ikke vente med at komme i gang og møde alle i og omkring klubben”, siger Rezan Corlu.
Rezan Corlu, der gør sig på de fleste offensive positioner lige bag angriberen, spillede sidste sæson 17 kampe for Romas Primavera-hold, hvilket kastede tre scoringer og tre assists af sig. Forud for det store skifte har Corlu spillet 11 førsteholdskampe (1 scoring, 1 assist) for Brøndby IF, hvor han også har spillet ungdomsfodbold. Dertil kommer et flot CV af ungdomslandskampe – hele 37 kampe og 15 mål er det blevet til fordelt på U16, U17, U19 og U20-landsholdet.
Tilgangen af Corlu er Lyngbys anden stigning denne sommer. Også angriberen Kristian Lindberg er skiftet til Lyngby. De Kongeblå åbner sæsonen mod Hvidovre IF søndag den 29. Juli på Lyngby Stadion.
Du kan se begge nye kongeblå-spillere og resten af De Kongeblå fra bare 75 kr. om måneden med et abonnementssæsonkort til Lyngby Boldklub. Du kan købe dit her.
Læs også: Lyngby og Ørnskov forlænger samarbejdet
Læs også: Lyngby henter ny angriber
Læs også: Husk at forny dit sæsonkort! Under en uge tilbage ?
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Du har ikke lagt nogen varer i din kurv.

Se varerkategorier