Site icon Lyngby Boldklub

Tauber: Vi kan glæde os over tre point

Lyngby-anfører Mathias Tauber er glad for de 3 point, der kom på kontoen med sejren over FC Hjørring. Spillemæssigt var det dog ikke godkendt, lyder det fra kaptajnen.
En sejr på 2-1 var facit, da de kongeblå søndag eftermiddag spillede mod FC Hjørring på Lyngby Stadion. Sejren kom i hus på to scoringer i første halvleg, mens FC Hjørring fik reduceret til allersidst – og det er en scoring, som nager Lyngby-anfører Mathias Tauber: ”For det første er det irriterende, at de scorer det sidste mål” lyder den umiddelbare reaktion fra kaptajnen, der dog heller ikke var imponeret af Lyngbys spil:
”Fornemmelsen efter 2. halvleg er ikke vanvittig god. Der er intet der fungerer for os. Der er ikke nok løbevillighed, vi kommer lidt for sent hele tiden, der er ikke nogen bevægelse og det er vel tæt på at være elendigt. Så vi er bestemt ikke tilfredse med 2. halvleg, men der var også ting i første halvleg som vi kan gøre meget bedre”
”I første halvleg var problemet simpelthen, at vi smed for mange bolde. Vi lavede for mange tekniske fejl og så spillede vi ikke hurtigt nok. Banen var svær at spille på, men det er ens for begge hold. Men det håndterede de klart bedre end os. I 2. halvleg bevægede vi os ikke nok for hinanden. Der var ikke nok der ville have bolden og vi traf alt for mange forkerte beslutninger”
Lyngby er på vej ind i en periode med mange kampe på kort tid. Allerede på onsdag går det løs på udebane mod Viborg, og der skal rettes en del spillemæssige ting ifølge Tauber: ”Vi skal kigge lidt mere på, hvordan det var vi spillede mod Vestsjælland, for gjorde vi rigtig mange ting rigtigt. Og så skal vi score nogle mål”.
”Hjørring-kampen var en af de gange, hvor det ikke fungerede. Vi fik tre point alligevel og det kan vi jo selvfølgelig glæde os over. Vi ved jo hvad vi kan og vi tror på, at vi har det der skal til. Så vi må ud igen og spille lidt mere langs jorden og så gøre det bedre”.